Tosi rakkautta? Leski ripustaa kuolleen miehensä tatuoidun ihon seinälleen

Kun kanadalainen tatuoija Chris Wenzel, 41, sai tietää kuolevansa, hän esitti vaimolleen Cherylille erikoisen pyynnön. Mies toivoi, että hänen tatuoitu ihonsa irrotettaisiin ja säilöttäisiin ennen hautajaisia.

Chris halusi tatuoidun ihonsa ripustettavaksi seinälle, jotta hänen lapsensa ja lapsenlapsensa voivat ihailla hänen tatuointitaidettaan vielä vuosia hänen poismenonsa jälkeen.

– Ajattelin, että se on erilaista, mutta kyllä, se on siistiä. En välitä, mitä se vaatii, mutta teen tämän hänen vuokseen, Cheryl Wenzel kertoi.

– Taulunkin voi ripustaa seinälle. Tatuointeja on tehty jo satoja vuosia. Tämä on vain niiden säilyttämistä, vaimo jatkoi.

Chrisillä oli diagnosoitu haavainen paksusuolentulehdus, joka aiheutti hänelle sydänoireita. Hän menehtyi lokakuussa nukkuessaan.

Cheryl löysi Yhdysvalloista yrityksen, joka on erikoistunut kuolleiden henkilöiden tatuointien säilömiseen. Chrisin keho oli lähes kokonaan tatuointien peitossa, joten tatuointien irrottaminen ja säilöntä on pitkä prosessi.

Chrisin tekemät tatuoinnin koristavat myös Cherylin ihoa, ja vaimo aikookin säilötyttää aikanaan myös omat tatuointinsa, jotta ne voidaan ripustaa Chrisin tatuointien rinnalle.

Lähde: Mirror
Kuvat: Instagram / Cheryl Wenzel


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.