TILAA TÄSTÄ PALJASTUSKIRJA JOHANNA JA JULIA TUKIAISESTA!
Metropolin saamien tietojen mukaan Julia ja Johanna Tukiainen olisivat viime yönä pahoinpidelleet miespuolisen henkilön Helsingissä kadulla. Silminnäkijän mukaan mies oli kävellyt tyttöjä vastaan ja Julia oli syöksynyt välittömästi miehen huomattuaan pahoinpitelemään häntä. Tukiaisten reaktio johtui ilmeisesti vanhasta riidasta. Siskokset väittivät miehen varastaneen heiltä vaatteita ja koruja. Pahoinpitelyn aikana uhri sai verinaarmuja kasvoihinsa ja mustelmia pitkin kehoaan.
Koomiseksi tapahtuman tekee se, että Johanna soitti itse poliisit paikalle Julian vielä pahoinpidellessä miestä. Poliisien saavuttua paikalle he tarkistivat pahoinpidellyn uhrin saamat vammat ja kävivät uhrin kotona tarkastamassa onko hän varastanut kyseisiä tavaroita, mutta eivät löytäneet mitään mitä Johanna ja Julia olivat väittäneet miehen varastaneen heiltä. Silminnäkijän mukaan poliisit olivat naureskelleet koko asialle, mutta hoitaneet asian kuitenkin lain mukaan.
Metropolin tietojen mukaan Tukiaisia vastaan on äskettäin tehty kunnianloukkaussyyte, joka liittyy Johannan kirjoitteluun Dolldancers-nettisivuilla. Jää nähtäväksi poikiiko viimeöinen tapahtuma lisää syytteitä Tukiaisen siskoksille.