Tukiainen pahoinpiteli kadulla vastaan kävelleen miehen!

TILAA TÄSTÄ PALJASTUSKIRJA JOHANNA JA JULIA TUKIAISESTA!
Metropolin saamien tietojen mukaan Julia ja Johanna Tukiainen olisivat viime yönä pahoinpidelleet miespuolisen henkilön Helsingissä kadulla. Silminnäkijän mukaan mies oli kävellyt tyttöjä vastaan ja Julia oli syöksynyt välittömästi miehen huomattuaan pahoinpitelemään häntä. Tukiaisten reaktio johtui ilmeisesti vanhasta riidasta. Siskokset väittivät miehen varastaneen heiltä vaatteita ja koruja. Pahoinpitelyn aikana uhri sai verinaarmuja kasvoihinsa ja mustelmia pitkin kehoaan.
Koomiseksi tapahtuman tekee se, että Johanna soitti itse poliisit paikalle Julian vielä pahoinpidellessä miestä. Poliisien saavuttua paikalle he tarkistivat pahoinpidellyn uhrin saamat vammat ja kävivät uhrin kotona tarkastamassa onko hän varastanut kyseisiä tavaroita, mutta eivät löytäneet mitään mitä Johanna ja Julia olivat väittäneet miehen varastaneen heiltä. Silminnäkijän mukaan poliisit olivat naureskelleet koko asialle, mutta hoitaneet asian kuitenkin lain mukaan.
Metropolin tietojen mukaan Tukiaisia vastaan on äskettäin tehty kunnianloukkaussyyte, joka liittyy Johannan kirjoitteluun Dolldancers-nettisivuilla. Jää nähtäväksi poikiiko viimeöinen tapahtuma lisää syytteitä Tukiaisen siskoksille.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

 • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
 • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
 • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

3 Kommenttia
 1. anonyymi sanoo

  Noin sekopäiset akat pitäis sulkea loppuelämäks suljetulle osastolle

 2. Alkaa jo korpee sanoo

  tää turhan päiväinen uutisointi. Mies jos oin noin saatanan tyhmä niin maksakoon pussistaan. Vit***ko siihen valtion kukkaroa käyttämään. Kukaan tervejärkinen ole noiden kummankaan kanssa tekemisissä. Sitä saa mitä tilaa. Poliisit muuten harvemmin naureskelle, kun saavat siitä satikutia jos jäävät kiinni eli kuvamateriaali tuon paljastaa. Ihan turhaa taas koko uutisointi. Ei mitään uutta paitsi se että ihmiset eli miehet on vaan niin tautuisen tyhmiä että menevät noiden matkaan. Maksavatkin siitä vielä…

 3. Eki sanoo

  Ei tuossa touhussa ole mitään naurettavaa. Pelottavia akkoja, jotka vielä aistiharhoissaan tappavat jonkun.

Jä vastaus

Your email address will not be published.