Reilu viikko sitten vuoden 2021 Miss Helsingiksi kruunattu Oona Komi, 22, on nauttinut elämästä voiton jälkeen. Sosiaalisen median kautta runsaasti positiivista palautetta saanut kaunotar kertoo päiviensä pitäneen sisällään muun muassa lehtikuvauksia ja tulevien työkuvioiden suunnittelua.

– Haluan olla moderni missi, jolla on vahvoja mielipiteitä ja näyttää, ettei kaikkien tarvitse mahtua samoihin raameihin. Minusta on siistiä, ettei Miss Helsinki -kilpailussa ole pituus- tai painorajoja, Oona kertoo Metropolille Naisten kymppi 2022 -tilaisuudessa.

Oona myöntää kamppailleensa teini-iässä ulkonäköpaineiden kansa.

– Nuorempana urheilin todella paljon, mutta teini-iässä painoni nousi jonkin verran. Silloin kamppailin ulkonäön kanssa ja olin epävarma omasta kehostani. Aika nopeasti tajusin, että minun ei tarvitse aina pysyä samoissa mitoissa. Nykyisin olen sinut oman ulkonäköni kanssa, hän kertoo.

”Rosanna tietää, mitä tekee”

Oona on iloinen, että pääsee tekemään töitä Rosanna Kuljun kanssa. Rosanna ilmoitti, ettei aio enää tulevaisuudessa jatkaa Miss Helsinki -kilpailun parissa, vaan uutena tuottajana aloittaa vuonna 2018 Miss Helsinki -kilpailun voittanut Janna-Juulia Vuorela.

– Rosanna vetää vielä meidän vuoden, ja Janna-Juulia aloittaa ensi vuoden suunnittelemisen. Rosanna on aivan mieletön tyyppi ja uranainen, joka tietää, mitä tekee. Häneltä ei jää mikään tekemättä, vaan hän hoitaa kaiken todella tarkasti, Oona ylistää Rosannaa.

Yhteinen koti rakkaan kanssa

Forssasta lähtöisin oleva Oona muutti Turusta Helsinkiin viime vuoden lopulla.

– Helsinki on minulle tuttu kaupunki, sillä ehdin asua täällä jo ennen Turkuun muuttamista, hän kertoo.

Hän elää parisuhteessa.

– Olemme olleet yhdessä puolitoista vuotta ja asumme avoliitossa. Tapasimme aikoinaan yhteisten ystävien kautta Turussa.

Lue myös:

Jättiyllätys! Miss Helsinki -kaunotar mukana Love Island Suomessa

Miss Helsinki Isabel Ljungdell sairastui vakavasti – joutui sairaalahoitoon: ”Elämäni pelottavin ja pisin kaksi viikkoa”