Tv-tähti Niina Kuhdan jättiyllätys – palasi yhteen ex-miehensä kanssa!

Suurin pudottaja -ohjelmastakin tutun hääalan yrittäjä Niina Kuhdan suhde-elämä on ollut varsin värikäs. Hän erosi huhtikuussa Jussi-rakkaastaan. Nyt pariskunta on kuitenkin palannut takaisin yhteen.

Niina julkaisi maanantaina (10.8.) Instagramin Stories-osiossa kuvan, jossa poseerasi yhdessä Jussi-rakkaansa kanssa. Hän oli liittänyt kuvan yhteyteen sydän-emojin.

Metropoli.net tavoitti Niinan, joka ei halunnut kuitenkaan kommentoida tässä vaiheessa yhteenpaluuta. Hän ei myöskään kiistänyt asiaa. Hän päivitti sen sijaan viikonloppuna Facebook-sivuilleen elävänsä parisuhteessa.

Niinan ja Jussin rakkaustarina sai alkunsa Tinder-deittipalvelun kautta. Niina on kertonut, ettei hän suostunut antamaan Jussille puhelinnumeroaan tai sukunimeään ennen ensitapaamista, sillä hän ei halunnut miehen etsivän hänestä tietoja netistä.

Hän kirjoitti huhtikuussa sosiaaliseen mediaan varsin koskettavan eropäivityksen.

– Sydän on pirstoutunut pieniksi palasiksi. Kestää aikaa toipua. Ero. Toivon vielä jonain päivänä voivani uskaltaa rakastua uudelleen, Niina Kuhta päivitti sosiaaliseen mediaan.

Niinan mukaan suhde kaatui erilaiseen näkemykseen tulevaisuudesta. Niina halusi perustaa perheen ja mennä naimisiin, kun taas Jussilla oli erilainen näkemys tulevasta.

TEKSTI PETRI VOUTILAINEN


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.