Uskomattomimmat ruumiinosat – top 10!

Ihmisen ruumis on kerrassaan uskomaton. Meitä on monen värisiä, kokoisia ja muotoisia, mutta tässä 10 esimerkkiä erikoisimmasta päästä, mitattuna Guinnessin ennätysten kirjan tiukkojen kriiteerien mukaan.
1. Cathie Jung: Maailman kapein vyötärö – 38,1 cm
Cathie_Jung_1
Tässä kuvassa ei ole käytetty photoshoppausta, vaan kyseessä on kirjaimellisesti tiimalasivartalo! Cathie Jungin uskomattoman tiimalasivartalon vyötärö on vain 38,1 cm, eli 15 tuumaa. Cathie on nimennyt itsensä korsettien kuningattareksi ja nimi hänelle suotakoon, sillä hän omistaa noin 100 korsettia ja pitää niitä joka päivä. Cathy pääsi Guinnessin ennätysten kirjaan vuonna 2007 ja pitää kapeimman elävän henkilön vyötärön ennätystä edelleen hallussaan. Kaikkien aikojen ennätys on kuitenkin Ethel Grangerilla, jonka vyötärö oli 13 tuumaa.
Cathie_Jung_2
2. Svetlana Pankratova: Maailman pisimmät jalat – 132 cm
Svetlana_Pankratova_1
Guinnessin ennätysten kirjan mukaan venäläisellä Svetlana Pankratovalla on pidemmät jalat, kuin kenelläkään toisella naisella. Pankratova ei ole maailman pisin nainen, sillä hänen ylävartalonsa on normaalin kokoinen. Hänen pituutensa on 195 cm. Hänen kengänkokonsa aiheuttaa hänelle myös hankaluuksia, sillä kokoa 46 ei naisten kenkäosastolta kovin helposti löydy. Pankratova pelasi Yhdysvalloissa koripalloa vuosina 1992 – 1995.
Svetlana_Pankratova_2
3. Vivian Wheeler: Maailman pisin naisen parta – 27,9 cm
Vivian_Wheeler_1
Yhdysvaltojen Illinoisista kotoisin olevalla Vivian Wheelerillä on maailman pisi naisen parta – 27,9 cm. Vivianin isä vaati tyttöä ajamaan partansa 7-vuotiaasta lähtien, mutta sittemmin Vivian on antanut sen kasvaa. Hän ei ole ajanut partaansa vuoden 1993 jälkeen.
Vivian_Wheeler_2
4. Lui Hua: Maailman suurin käsi – vasen peukalo 26 cm
Lui_Hua_1
Kiinalainen Lui Hua kärsii harvinaisesta sairaudesta, jonka vuoksi hänen vasen kätensä on epänormaalin suuri. Vuonna 2007 miehen vasen peukalo oli 26 cm pitkä, etusormi 30 cm ja keskisormi 15 cm. Käden paino oli 10 kiloa.
5. Annika Irmler: Maailman pisi naisen kieli – 7 cm
Annika_Irmler_1
12-vuotias saksalaistyttö pääsi Guinnessin ennätysten kirjaan, kun hänen kielensä pituudeksi mitattiin 7 cm.
Annika_Irmler_2 
6. Lee Redmond: Maailman pisimmät kynnet – 7,5 metriä
Lee_Redmond_1
Yhdysvaltojen Utahissa asuva Lee Redmond pääsi Guinnessin ennätysten kirjaan maailman pisimmillä kynsillään. Hän ei leikannut kynsiään vuoden 1979 jälkeen, vaan piti niistä hyvää huolta ja kasvatti ne yhteensä 751,3 cm pituisiksi. Pisin yksittäinen kynsi oli vasemman peukalon 80 cm. Hän menetti kyntensä vuonna 2009, kun hän joutui auto-onnettomuuteen.
Lee_Redmond_2
7. Radhakant Baijpai: Maailman pisimmät korvakarvat – 25 cm
Radhakant_Baijpai_1
Ehkä erikoisin näistä ennätyksen haltijoista on intialainen ruokakauppias Radhakant Baijpai, jonka korvakarvat pääsivät vuonna 2003 Guinnessin ennätysten kirjaan pituudella 13,2 cm. Tämän jälkeen Radhakant on edelleen kasvattanut korvakarvojaan ja hänen mukaansa niiden pituus on jo 25 cm. Mies odottelee nyt Guinnessin tuomareita vahvistamaan asian viralliseksi ennätykseksi.
Radhakant_Baijpai_2
8. Mehmet Ozyurek: Maailman pisin nenä – 8,8 cm
Mehmet_Ozyurek_1
Turkkilainen Mehmet Ozyurek on maailman pisimmän nenän omistaja. Nenä mitattiin vuonna 2007 ja sen pituudeksi vahvistettiin 8,8 cm.
Mehmet_Ozyurek_2
9. Devendra Harne ja Pranamya Menaria: Eniten sormia ja varpaita – 25
Devendra_Harne_1
Samasta sairaudesta johtuen sekä Pranamya Menaria, että Devendra Harne jakavat ennätyksen sormien ja varpaiden määrästä. Molemmat ovat intialaisia ja heillä on 12 sormea 13 varvasta.
10. Frank Ames: Maailman pisin kulmakarva – 9,6 cm
Frank_Ames_1
Guinnessin ennätysten kirjan kulmakarvaennätys on New Yorkin osavaltiossa Saranacissa asuvan Frank Amesin nimissä. Hänen pisin kulmakarvansa on 9,6 cm mittainen.
Kun Ames alunperin otti yhteyttä Guinnessin tuomareihin, hän ei tiennyt oliko kulmakarvoista olemassa aiempaa ennätystä. Ei ollut, joten ennätys kirjattiin hänelle.
Frank_Ames_2


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.