Uuden suomalaisen taikasarjan kuvauksissa palovammoja ja hikisiä hetkiä hirttosilmukassa – katso traileri

Palkitun suomalaisen tuotantoyhtiön NTRNZ median ja taikuri-illusionisti Henri Kemppaisen yhteistuotantona tehtävän tv-sarjan Magic of Laplandin kuvaukset ovat hyvässä vauhdissa. Sarjaa on kuvattu alkukesästä lähtien useassa matkailu- ja luontokohteessa ympäri Suomen. Sarjan kesäjaksojen traileri on julkaistu ja sen voi katso tästä artikkelista.
– Tuotanto on nyt puolivälissä, ja Suomen maaginen luonto on näyttänyt parhaat puolensa. Tämä näkyy myös trailerissa, kertoo vastaava tuottaja Teemu Hostikka.
Sarjan kuvaukset aloitettiin Henrin kotiseudulta Vihdistä, josta Lapin taikaa lähdettiin etsimään matkalla kohti pohjoista. Kuvauksissa on sattunut yhtä jos toistakin eriskummallista.

– Olen saanut palovammoja, roikkunut hirttoköydessä, ja Hepokönkään vesiputouksella kuvaukset jouduttiin jopa keskeyttämään hetkeksi uhkaavan vaaratilanteen vuoksi, muistelee taikuri Henri Kemppainen.

– Kaikesta huolimatta kuvaukset ovat olleet ikimuistoisen hienot, ja sarjan teko on ollut suurin ponnistus urallani, Kainuusta kotoisin oleva Kemppainen kertoo.
Sarjaa varten Henri on ollut tiukalla kuntokuurilla, ruokavalio on laitettu uusiksi ja treeniohjelmat on tehty ammattilaisten kanssa.
– Rokuan kuvauksissa minun täytyi mennä uimaan alasti. Vastarannalla ollut perheenäiti katsoi ihmeissään, kun kelluin selälläni ja drone kuvasi minua yläpuolelta. Muutenkin esiinnyn useassa kohtauksessa ilman paitaa, joten ruokavalio on täytynyt pitää kunnossa. Olen myös treenannut personal trainerin avulla, jotta kroppa on ollut esittelykelpoinen, Kemppainen nauraa.
Sarjassa on toteutettu useita näyttäviä illuusioita, ja sarjan pyrotekniikasta vastaava Jani Järvinen onkin joutunut olemaan toteutusten osalta kekseliäs.
– Eräänkin illuusion kuvauksia jouduttiin siirtämään yli kuukaudella, koska Pelastuslaitos ei antanut meille lupaa toteuttaa avotulen tekoa vaativaa illuusiota, Järvinen kertoo.
Kuvaukset jatkuvat syksyllä eri puolilla Pohjois-Suomea ja sarja valmistuu keväällä 2019.
Alla vastikään julkaistu kesäjaksojen traileri.

Magic of Lapland on suoraan kansainvälisille markkinoille suunnattu englanninkielinen sarja, jonka taustatiimistä löytyy TV-taikuuden kovimpia nimiä. Henri Kemppaista konsultoi kansainvälinen taikuuden konsultti Christian Engblom, jolla on kokemusta esimerkiksi tunnetun taikurin David Blainen tv-sarjojen konsultoinnista sekä Penn & Teller: Fool Us -sarjassa esiintymisestä.
Sarjan pyrotekniikasta vastaa Jani Järvinen Suomen Ilotulitus Oy:stä, joka on työskennellyt muun muassa Elastisen, Tiëston, David Guettan ja Armin Van Buurenin kanssa sekä usean tv-sarjan pyroteknikkona.
Henri Kemppainen on Las Vegasissa opiskellut, Evento Awardseissa vuoden 2016 esiintyjäksi valittu, sekä vuosien 2015 ja 2016 Taikurimestari Emeritus Reijo Salminen -trofeella palkittu suomalainen taikuri-illusionisti. Hän on esiintynyt lukuisilla kansainvälisillä areenoilla, muun muassa Abu Dhabissa.
Sarjan tuottaja on oululaislähtöinen luova toimisto NTRNZ media Oy, joka tunnetaan parhaiten Eränkävijät-tv-sarjasta (Kultainen Venla 2017, Paras ohjelma -voittaja). Eränkävijät-sarjan kaksi ensimmäistä kautta on myyty jo yli 30 maahan nimellä Love of the Wild.
Kuva: Henrikemppainen.com


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.