TONNILLA BONUKSIA

Avaa pelitili Betsafen kasinolle ja saat seuraavat huippuedut:

  • Ensimmäisen talletuksen tuplana 250€ asti + 10€ vapaapelit
  • Toiseen talletukseen 50% talletusbonuksen 250€ asti + 25 vapaapeliä
  • Kolmannen talletuksen tuplana 500€ asti + 25€ vapaapelit

Toimi näin:

  • Avaa pelitili TÄSTÄ
  • Tee talletus ja lunasta bonus
  • Nauti voitoista

Avoimessa suhteessa oleva pari jakaa YouTubessa vinkkejä sänkypuuhiin

Brittany Taylor, 29, ja Conor McMillen, 33, ovat saavuttaneet suosiota YouTube-kanavallaan, jossa he puhuvat parisuhdeasioista ja jakavat vinkkejä makuuhuoneen puolelle. Pariskunnan kanavalla on yli 20 000 seuraajaa.

Yhdysvaltalaispari ei halua laittaa suhteelleen leimaa, mutta molemmat myöntävät, että ovat harrastaneet kolme vuotta kestäneen parisuhteensa aikana seksiä myös muiden kanssa.

Taylor ja McMillen uskovat, että heidän ”joustava” parisuhteensa on tehnyt heistä vahvempia kuin koskaan. Suhteensa aikana pari on tapaillut muita ihmisiä ja nauttinut myös kolmen kimpasta.

– Seuraamme sydämiämme, tunnemme aina todellisimmat halumme, tarkistamme toisiltamme kaiken olevan kunnossa säännöllisesti, kasvamme ja kehitymme jatkuvasti, ja rakastumme yhä enemmän toisiimme ja itseemme päivittäin, pari kertoo.

Pariskunta suunnittelee hankkivansa tulevaisuudessa yhdessä lapsia. He myös myöntävät olleensa mustasukkaisia toisistaan.

– Usein tuntiessamme mustasukkaisuutta haluamme ymmärtää syvemmin tunnetta. Mustasukkaisuus on vain sana. Mitä ovat tunteet sen alla? pari selittää.

Taylor ja McMillen jakavat kanavallaan muun muassa seksivinkkejä rohkeilla videoillaan ja puhuvat parisuhteesta. Videot käsittelevät muun muassa aiheita ”kuinka harrastaa elämäsi parasta suuseksiä” ja ”peppuleikit”. Alla olevalla videolla pari pohtii, miksi seksi on yhä tabu.

Lähde: The Sun

Video: YouTube / Conor and Brittany

TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 10€ ILMAISKIERROKSINA
TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 10€ ILMAISKIERROKSINA