Nainen, älä koskaan sano näitä kuutta asiaa kumppanillesi sängyssä

Parisuhteessa kannattaa olla avoin, mutta makuuhuoneessa vaikeneminen on joskus parempi valinta. Miehen seksuaalista itsetuntoa on helppo koetella, oli kyse sitten koosta tai naisen aiemmista kumppaneista.
Tutkimuksen mukaan yli kaksi kolmasosaa naisista on huolissaan siitä, mitä sanoa miehelle seksin harrastamisen jälkeen. Sanojaan kannattaakin hieman varoa varsinkin tuoreessa suhteessa, jos ei halua tunnelman latistuvan yllättävän nopeasti.
Joitain asioita ei yksinkertaisesti kannata lausua miehelle vällyjen välissä. Tässä on muutama kallisarvoinen vinkki naisille, jotka haluavat säilyttää hekuman makuuhuoneessa ja säästää miehen itsetunnon kolauksilta.

Kumppaneiden määrä

Mies taatusti kuulee mielellään kehuja seksitaidoistaan. Ei kuitenkaan kannata sanoa, että kaikista niistä kymmenistä miehistä, joiden kanssa olet harrastanut seksiä, hän on ehdoton ykkönen. Seksipartnereiden määrän ei enää pitäisi olla tabu, mutta jotkut miehet saattavat tuntea olonsa uhatuksi, jos heitä on ollut paljon. Varsinkin suhteen alkuvaiheessa luku kannattaa pitää omana tietonaan.

Erikoiset fetissit

Jos sinulla on jokin epätavallinen fetissi, kannattaa harkita kaksi kertaa, onko mies vielä valmis kuulemaan siitä. Tilanne saattaa muuttua kiusalliseksi varsinkin, jos kerrot toteuttaneesi fetissisi aiemman kumppanisi kanssa.

Sheivaamistunnustukset

Kaikilla naisilla on joskus haasteita karvoituksen kanssa. Sheivaamisen ja vahaamisen tulokset eivät aina vastaa odotuksia. Seurauksena saattaa olla kivuliaita näppylöitä tai sisäänpäin kasvaneita karvoja. Harva mies haluaa kuulla näistä ongelmista varsinkaan makuuhuoneen puolella. Liika informaatio latistaa takuulla tunnelman.

Puhe ”niistä päivistä”

Jos kuvittelet, että seksin jälkeen on hyvä aika laukoa vitsejä siitä, että onneksi ei ole se aika kuusta, kun muutut pieneksi hirviöksi, kannattaa harkita uudelleen. Puhe kuukautisista tekee useimman miehen vaivautuneeksi.

Ruoansulatusvaivat

Ehkä olet syönyt ennen petipuuhia jotain, mikä on tehnyt vatsasi levottomaksi. Sinun ei kuitenkaan kannata ottaa esille ruoansulatusongelmia kesken sänkypuuhien tai niiden jälkeen, mikäli et halua herättää liian eläviä mielikuvia.

Koko

Mies ei halua tietää entisestä kumppanistasi, jolla on ollut niin suuri elin, ettei seksiä voinut harrastaa kivutta. Saatat kuvitella, että miehelle tulee hyvä mieli, kun kerrot ettet kaipaa yhtään suurempaa. Mutta ainoa asia, joka tunnustuksesta jää uuden partnerisi mieleen on se, että entiselläsi oli isompi.
Lähde: The Sun