Juuri kun kuvittelit jo kuulleesi kaiken, olitkin väärässä! Nikotellen-podcastin uusin jakso ylittää jälleen kerran kaikki aiemmat ronskit paljastukset.

Niko Saarisen ja Jonna Saaren piti tehdä normaalia kesympi jakso, mutta sitten alettiin puhua työkavereiden toivomista puheenaiheista.

Tällä kertaa Niko ja Jonna muistelevat ensin häkellyttäviä alistamis- ja fetissikokemuksiaan, varsinkin Jonnan osalta, ja sitten siirrytään ensimmäisiin kokemuksiin itsetyydytyksestä ja orgasmista. Molempien ensimmäiset seksiin liittyvät kokemukset tapahtuivat jo ala-asteikäisinä.

Niko aloittaa itsetyydytyksestä: ”Kaikki ihmiset joilla on kädet, on runkanneet, kautta historian. Apinatkin runkkaa ja kirahvikin voi hinkata itseään puuhun.” ”Koiratkin voi runkata töhnöttämällä itseään lattiaan.”

Niko kertoo ihmettelleensä ”tosi nuorena”, miksi kikkeli oli pystyssä ja hän läpsi sitä ihoa vasten. Sitten kun hän aloitti itsetyydytyksen, hän innostui siitä suuresti ja teki sitä hyvin usein. Niko kertoo, että hänen ensimmäinen orgasminsa tapahtui erään kesän aikana ala-asteikäisenä. Hän sanoo leikkineensä naapurimummon luona kesälomalla olleen pojan kanssa seksuaalisia leikkejä. Niko yllättää Jonnan totaalisesti sanomalla, että he koskettelivat toisiaan ja ottivat toisiltaan suihin leikkiessään poliisi-lääkäri-leikkiä, ”niin kuin lapset tekevät.” Jonna ei ole uskoa korviaan: ”Eihän lapset ota toisiltaan suihin!”

Niko jatkaa kertomustaan. Poika tuli taas kerran kesälomalle mummolaan ja hänen ”kikkeli oli kasvanut todella paljon” edelliskesään verrattuna. Niko ihmetteli pojalle: ”Oho, onpa se muuttunut”, johon poika vastasi: ”Joo. Nykyään kun sitä runkkaa tarpeeksi kauan, sieltä tulee jotain, kun ei lopeta kesken ja jatkaa vaan.” Niko kertoo, miten tilanne eteni: ”Sit me tehtiin se kellarissa ja me molemmat lauettiin.”

Jonna puolestaan kertoo kokemuksestaan ala-asteella, kun hän katsoi hihitellen tyttökaverin kanssa pornoa tämän veljen vhs-kasetilta. Tyttö sanoi silloin Jonnalle, että kun hän katsoi sitä, niin alkoi tuntua alapäässä jotenkin jännältä, että jotenkin kutkutti. Jonnakin alkoi ihmetellä, ”mikä tämä tunne on”. Jonna ei silloin saanut orgasmia, mutta huomasi että ”sieltä erittyy kaikkea ja kostuu.”

Kuuntele tämä ja monet muut paljastukset Nikotellen-podcastin uusimmasta jaksosta alta tai täältä!

Jakso on kuunneltavissa myös Soundcloudissa.

Nikotellen-podcastin ensimmäisen ja toisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.

Metropoli ja Nikotellen ovat myös Instagramissa.

Kuva: Instagram / Jonna Saari