Nikotellen-podcastissa kuullaan jälleen hurjia paljastuksia.

Jonna Saari kertoo sarjan uusimmassa jaksossa aivan ensimmäisistä Tinder-treffeistään, jotka etenivät hyvin nopeasti hyvin kuumiksi. Ensin Jonna pelkää ettei enää pääse elokuvateatteriin, jos paljastaa kokemuksensa, mutta päättää kertoa kuitenkin.

Jonnan ensimmäiset Tinder-treffit olivat elokuvateatterissa, jossa oli löhötuoleja ja vilttejä, joiden alle voi käpertyä. Elokuvassa ei Jonnan mukaan ollut mitään eroottista, mutta ”kundi hipelöi reittä ja yhtäkkiä sormet olivatkin ”pimpukassa”.

Jonna oli ensin hieman hämillään, mutta nautti tilanteesta ja antoi sen jatkua, vaikka paikalla oli muitakin. ”Varmaan kaikki näki, en edes pysynyt paikallani”. Kun valot syttyivät, Jonna kertoo olleensa ”aivan kasvot punaisina ja saaneena”.

Niko Saarinen tiedustelee Jonnalta tekikö hän jotain miehelle ja Jonna paljasti, että ”vähän housun päältä kokeilin”. Jonna ja mies suunnittelivat uusia samanlaisia treffejä, mutta eivät uskaltaneet, sillä pelkäsivät saavansa paikkaan porttikiellon. Jonnan mukaan mies oli ihana, mutta jotenkin suhde vaan jäi.

Kuuntele tämä ja monet muut paljastukset Nikotellen-podcastin uusimmasta jaksosta alta tai täältä!

Jakso on kuunneltavissa myös Soundcloudissa.

Nikotellen-podcastin ensimmäisen ja toisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.

Metropoli ja Nikotellen ovat myös Instagramissa.

Kuva: Instagram / Jonna Saari