Historiallisia hetkiä ja housut kintuissa rysän päältä kiinni

Tänään lähtee! Jonna Saari ja Niko Saarinen molemmat kertovat jotain hyvin jännittävää tuoreessa Nikotellen -podcastissa.

Podcastin aluksi Niko ja Jonna pohjustavat edellisen jakson aiheuttamaa negatiivisuutta, mikä oli suorastaan ilkeää. Jotkut ihmiset väittivät Nikon olleen katkera ja kateellinen Jonnalle, kun hänellä on mies, Nikolla ei. Tämä väite tyrmättiin jo aikaisemmin Nikotellen Instagramissa ja nyt kaksikko vahvisti tämän vielä yhteen ääneen tuoreessa podcast -jaksossa.

Seuraavaksi siirrytään hieman henkisempään teemaan, jota Jonna hieman pohjustaa.

– Mä oon voinut henkisesti aika hyvin tän koronan aikana. Tietenkin ”mussukalla” on tässä iso rooli. Oon liikkunut ja syönyt hyvin.

– Viime perjantaina, mun asiakas tuli ja hänen ekat sanat mulle oli: ”Sä näytät tosi laihtuneelta ja hyvinvoivalta.”

Jonna kertoo kuinka he ovat nyt ”mussukkansa” kanssa käyneet salilla yhdessä, tehneet ruokaa, lenkkeilleet ja aina vain siirappisemmaksi menee. Äänestä kuulee, että nyt on kirsikkaa kakun päällä, pilvilinnaa hopeisin reunuksin – kyllä, Jonna hehkuu. Super ihanaa!

Tähän Niko kommentoi sarkastisesti:

– Jos alkulähetyksessä oli sellasta feikkikateutta, ni nyt se kateus siis oikeesti iskee!

Sitten tapahtuu täyskäännös! Niko päättää läjäyttää kikkelskokkels -uutisen pöytään, mitä Jonnakaan ei ole vielä kuullut. Nimittäin, Nikolla oli sunnuntaina mies!

– Tää on suuri uutinen hetkeen, herran jumala! Jonna riemuitsee.

Tarina alkaa siitä, kun kundi kirjoittaa Nikolle perjantaina: ”Jos sun olis pakko valita, niin mihin eläimeen sä sekaantuisit?”

OMG! Mitä Niko vastasi ja mitä kaikkea ehti lopulta tapahtua? Kuuntele jäätävän jännittävä, yllätyksiä täynnä oleva tarina tuoreesta jaksosta.

Tämän kaiken paljastettuaan, Nikoa melkein kaduttaa ja he pohtivatkin Jonnan kanssa pitäisikö tämän päivän jakso poistaa, mukaan lukien muutama vanha jakso.

Seuraavaksi kaksikko paljastaa, että Nikottelen -podcastissa tullaan kuulemaan, ehkä, mahdollisesti The Känni -jakso! Kyseinen teema on yksi suosituimmista koko Nikotellen -historiassa.

Paljastukset eivät pääty tähän, nimittäin – nyt kaikki seis! Pistä ylös päivämäärä 16.5., sillä Jonnalla on oma ässä hihassa. Jakso 54, historiallinen hetki.

Jakson lopuksi juontopari ei pysy enää ollenkaan housuissaan ja jos tämä ei päivääsi piristä, niin ei mikään.

Kuuntele yllätysten podcast alta tai täältä!

Jakson voi kuunnella myös Soundcloudissa.

Nikotellen-podcastin ensimmäisen ja toisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.

Sarja löytyy myös Apple Podcasteista.

Podcastin ja www.tinderinparhaat.com tarjoaa www.metropoli.net

Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net & @nikotellen.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta