Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö jälleen äänessä erityisen tunteikkaassa Nikotellen-jaksossa.

Tuoreessa Nikotellen-podcastissa kuullaan kaikkien aikojen toivejakso – känni Q&A.

Studiossa sihahtelee vähän väliä, kun Niko ja Jenna korkkaavat uudet kihisevät ja valmistautuvat vastaamaan tuttuun tapaan vuorotellen kuuntelijoiden esittämiin kysymyksiin.

Unohtumattomimmat tai ikimuistoisimmat kännit yhdessä?

– Pitääkö tän olla hyvällä vai pahalla? Jenna heittää.

– Istuttiin kerran Turkinpippurissa ja joku mies heitti ketsuppipurkilla – ja mie aloin räyhää! Se tilannehan päätty sitten niin, että siellä oli kolme poliisiautoa, Jenna vastaa kysymykseen ensimmäisenä.

Nikon vastaus onkin sitten potenssiin kymmenen. Tästä tarinasta ei draamaa puutu. Eräiden ilmaisen viinan juhlien päätyttyä Niko ja Jenna jatkoivat bileitä vielä bileiden päätyttyäkin seuraavaan aamuun.

Matka jatkui räkäkännissä samaa rataa työmatkalaisten kanssa, väärään suuntaan Jätkäsaareen. Mitä voi odottaa Nikolta ja Jennalta, humalassa? Onnettomuuksia.

– Jenna tippuu sinne alas. Mähän en tietenkään luonnollisesti auta ystävääni mikä kiljuu siellä. Vaan mä olin vaan sillee, Jenna, mä haluun kuvaa Snäpin! Niko kertaa.

– Joo ja mä tipuin sinne, kun mä aivastin ja multa meni jaloista tajunta! Sit mie tipuin alas ja se oli ihan kamalaa ja se teki tosi kipeetä! Jenna jatkaa.

Podcastissa selviää myös kuinka Niko ja Jenna ovat alunperin tavanneet, ovatko he joskus tapelleet samasta miehestä ja onko jompi kumpi harrastanut kolmen kimppaa?

Kuuntele toivejakso tästä tai alta.

Jakso kuunneltavissa myös Apple Podcastissa tai Soundcloudissa.

Podcastin tarjoaa www.metropoli.net ja www.tinderinparhaat.com

Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net ja @nikotellen