Kohublondiksi usein julkisuudessa tituleerattu uhkea Marianne Kallio, 25, poseeraa mielellään paljastavissa asuissa. Hänet on myös nähty monissa tosi-tv-ohjelmissa, kuten Julkkis Big Brother, Viidakon tähtöset ja Tuulitunneli.

Marianne on Niko Saarisen vieraana Nikotellen-podcast-sarjan kahdeksannessa osassa ja kertoo avoimesti elämästään sekä totuuden monien julkisuudessa puitujen asioiden taustalta. 17-vuotiaana julkisuuteen silikonirintojensa myötä noussutta kaunotarta on muun muassa kiusattu julmasti Viidakon tähtöset -sarjan tiimoilta, hänen mukaansa etenkin Tia Kiurun toimesta.

Marianne paljastaa podcastissa kokeneensa henkilökohtaisessa elämässään monia erittäin rankkoja asioita, kuten pahoinpitelyjä ja läheisen ihmisen menetyksen viime vuonna.

Monen mielikuva tästä rintavasta vaaleahiuksisesta kaunottaresta voi viitata bimbomaisuuteen, jota ei Mariannesta kuitenkaan tästä podcastista tunnista lainkaan. Itse asiassa hän on 4-vuotiaan tyttären äiti, opiskelee lähihoitajaksi ja on jopa tietokonenörtti! Seuraavaksi hän aikoo opiskella seksologiksi. Myös Niko saa podcastissa vastauksia seksiin ja masturbointiin liittyviin kysymyksiinsä.

Maria kertoo ohjelmassa myös muun muassa uskonnosta ja miten se vaikutti häneen erittäin vaikeassa elämänvaiheessa viime vuonna.

Kuuntele alta Marianne Kallion rankka haastattelu Nikotellen-podcastin jaksossa 8.

Voit kuunnella podcastin myös täällä.

Podcast on kuunneltavissa myös Soundcloudissa.

Tsekkaa Nikotellen-sarjan muutkin jaksot!

Osa 1, julkkisten sinkkuus – vieraana BB-Jonna

Osa 2, täyslaidallinen eduskuntavaalien julkkisehdokkaista

Osa 3, vieraana TIS-Jenna – miten sun kroppa kesti?

Osa 4, Amanda Harkimolle tarjottiin huikeaa summaa esiintymisestä alasti tv-sarjassa

Osa 5, vieraana uuden viihdeohjelman juontajat Senja ja Henryk

Osa 6, Henna Kalinainen varoittaa ulkonäköpaineista

Osa 7, Niko Nousiainen – kuinka ihminen selviää, kun elämä koettelee?

Alla upeita kuvia Mariannesta.

Kuvat: Instagram / Marianne Kallio