Uusi viikko, uusi jakso!

Nikotellen 2.0 jatkuu kahdeksannella jaksolla ja tällä kertaa sukelletaan ulkonäköasioiden syviin vesiin. Miksi olemme vuonna 2019 niin itsekriittisiä itsemme suhteen ja miksi näin on?

Niko Saarinen muun muassa kertoo, että häneen liittyvä Googlen etsityin haku on ”Niko Saarinen hampaat”. Niko kertoo, että kun hän julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvia ja videoita muutoksestaan, niin ”jengi sekos, ne niinku flippas kirjaimellisesti!” Niko hämmentyi ihmisten reaktioista, koska hän ei ole ennen saanut julkisuutta ulkonäöstään ja se jopa hieman shokeerasi häntä.

Tässä jaksossa Jonna Saari puolestaan avautuu ”rusinoistaan”, jotka syntyivät kivuliaan komplikaation seurauksena. Jonna kertoo yksityiskohtaisesti ja jopa ällön realistisesti epäonnistuneesta kauneusoperaatiostaan.

Kuuntele jaksosta, kumpi sanoo näin: ”…tän seurauksena sitten mä lähdin tähän kelkkaan…” Ota myös selvää, mistä tällä kertaa lyödään kättä päälle.

Niko ja Jonna keskustelevat myös naisten ja miesten eroista ja ulkonäköpaineista sekä julkkisten tai sosiaalisen median vaikuttajien ”velvollisuuksista”. Ovatko he tilivelvollisia kertomaan, jos he muokkaavat itseään tai onko se valehtelua, jos eivät kerro?

Paljastuksia, juoruja ja ronskia puhetta on luvassa jälleen kerran. Ota myös selvää, voisiko Niko vielä tehdä itselleen jotain?

Kuuntele alta Nikotellen 2.0, osa 8.

Jakso on kuunneltavissa myös Soundcloudissa.

Tsekkaa Nikotellen 2.0 -podcastin muutkin jaksot!

Osa 7

Osa 6

Osa 5

Osa 4

osa 3

Osa 2

Osa 1

Nikotellen-podcastin ensimmäisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.