Niko Saarinen is back ja Nikotellen -podcast jatkaa jälleen tuoreilla jaksoilla perjantaisin.

Saarinen oli yksi Selviytyjät Suomi -ohjelman uusimman kauden kilpailijoista ja oltuaan kokonaisen kuukauden poissa Suomen pohjolassa, kaukana sivistyksestä ja normaalista arkielämästä – on hän nyt takaisin Helsingissä, mutta Selviytyjät -kupla ei aivan ole puhjennut vielä.

– Allekirjoittanut ”realityluuska” ei ole vastaavaa kokemusta kyllä koskaan kokenut, että tää on kyllä aika erilainen formaatti, ku mikään aikaisemmin kokemani, Niko kertoo.

Seuraavaksi Niko paljastaa hieman lisää kokemuksiaan ja fiiliksiään Selviytyjät -kuvauksista (lue myös Metropolille annetut ensikommentit tästä). Lisäksi Saarinen vastaa kuuntelijoiden kysymyksiin liittyen ohjelman kuvauksiin ja tuntemuksiin.

Yksi kysytyimpiä kysymyksiä liittyi ruokaan ja nälkään kuvauksissa.

– Miltä eilinen mäkkäri maistui? Kysyi eräs kuuntelija.

– Yksi suurimmista asioista mitä ikinä, koskaan kuvauksissa puhuttiin – me puhuttiin aivan äärettömän paljon ruoasta. Siitä puhuttiin aamulla ja illalla ja joka välissä!

Niko paljastaa ruokakeskusteluiden kilpailijoiden kesken menneen niin pitkälle, että pohdittiin jo kuinka eräs lemmikkieläin tapetaan ja kuinka sen voi syödä.

– Selviytyjissä kertakaikkiaan sen ruoan ja ravinnon määrä on niin vähäinen. Mielitekojen määrä on ihan valtava. Siellä mietti monta kertaa, että miksi ihminen tekee itselleen tämän? Niko lisää.

Usein kysyttyihin kysymyksiin lukeutui myös laihtuminen ja tietysti, mikä muu kuin seksi.

– Kuinka paljon kuvauksien aikana ajattelee seksiä ja runkk*sitko paljon? Kuuluu seuraava kysymys.

Nikolla meinaa mennä pasmat sekaisin – seksistä on jotenkin outoa puhua. Saarinen paljastaakin jotain mitä hänelle ei ole koskaan aikaisemmin elämänsä aikana tapahtunut.

Lisäksi Niko paljastaa jaksossa onko hän saanut koronavirustartunnan ja ketä hän ikävöi kuvausten aikana.

Kuuntele myös mitä Niko vastaa kysymykseen: ”Mihin tosi-tv -ohjelmaan seuraavaksi? Ja ”ei mihinkään” ei ole vaihtoehto.”

Kuuntele Selviytyjät -erikoisjakso alta tai täältä!

Jakson voi kuunnella myös Soundcloudissa.

Nikotellen-podcastin ensimmäisen ja toisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.

Sarja löytyy myös Apple Podcasteista.

Podcastin ja www.tinderinparhaat.com tarjoaa www.metropoli.net

Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net & @nikotellen.