Niko Saarinen ja Jonna Saari avaavat uuden vuoden ja vuosikymmenen Nikotellen-podcastissa muun muassa tutkimalla horoskooppejaan.

Ensin he kuitenkin käyvät läpi parisuhdetilanteensa ja Jonna sanoo, että hänen sutinansa ovat nyt menneet ja hän on ”sinkumpi kuin koskaan”. Jonna pääsi pussaamaan vuodenvaihteessa, mutta tyttöä. Nikon pusuttelut tapahtuivat aamulla sängyssä miehen kanssa. Hän myös kertoo, miksei pystynyt harrastamaan aamulla seksiä.

Niko kertoo lomastaan Kanariansaarilla, jonka piti rentouttaa, mutta meni pilalle monta päivää kestäneen korkean kuumeen takia. Niko sanoo nähneensä kuumehoureissaan jopa hallusinaatioita.

Niko paljastaa saattavansa yllättäen olla pian koditon ja kommentoi tilannetta: ”Aivan pöyristyttävää”.

Jonna ja Niko lukevat ohjelmassa horoskooppinsa tälle vuodelle. Kuuntele, mitä yllätyksiä heile on luvassa tänä vuonna ja miksi Jonna ei lainkaan pidä omasta vuosihoroskoopistaan.

Jonna valittaa, että rauhallisemmat poikaystäväpotentiaalia omaavat miehet eivät uskalla lähestyä häntä, koska hän ”näyttää syöjättäreltä”. Vain ”fuckboyt” lähestyvät häntä ja he eivät halua parisuhdetta.

Podcastissa puhutaan myös kuivapanoista ja limakalvojen kuivumisesta, varsinkin alapäässä. Kuuntele, mistä oikein on kyse ja miten tämä kaikki liittyy makaronilaatikkoon!

Ohjelmassa selviää myös muun muassa, millaisia yhteisiä uudenvuodenlupauksia kaksikko tekee ja mihin mennessä he viimeistään aikovat hankkia poikaystävät.

Kuuntele Nikon ja Jonnan Nikotellen-podcastin uusin jakso alta tai täältä!

Jakso on kuunneltavissa myös Soundcloudissa.

Nikotellen-podcastin ensimmäisen ja toisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.

Sarja löytyy myös Apple Podcasteista.

Metropoli ja Nikotellen ovat myös Instagramissa.