Mitä mahtavinta perjantaita itse kullekin! Nikotellen -podcastin studiossa, äänessä jälleen Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö.

Tuoreessa jaksossa kuullaan muun muassa perusteellinen Tinder-update, puidaan ja spekuloidaan BB-Siniä ja tuoreen kauden Big Brother -talon tapahtumia. Myös sekä Jenna että Niko kertaavat omia BB-kokemuksiaan. Podcastissa puhutaan myös sukupuolitaudeista – ja tästä se ajatus sitten lähtikin!

Jenna kertoo, että hänellä on Tinderissä 9999+ tykkäystä, mutta tarjolla ei ole yhtään hyvännäköistä kundia. Näin ollen Niko on päättänyt auttaa ystävää hädässä ja luoda Jennalle täysin uusi ja päivitetty profiili.

– Onkohan profiili liian imelä, kliseinen – mikä, tai niinku toi oli paikotellen tollanen siirappinen, Niko pohtii.

Niko myös vinkkaa, että kun Tinder -profiili päivitetään, siitä lähtee ilmoitus kaikille henkilön matcheille.

– Tuolla on hei ihan oikeasti välillä niin sairaita bioja ettei niinku, vaikka ois siis tosi komea kundi ja sit luet bion ja oot sillai ”mitä helvettiä?”, Jenna ihmettelee.

– Tai sitten toinen, aivan järkyttäviä tyyliin k*llista laitettu profiilikuva ja sit sillä on fiksu teksti, niin tiiätkö se ei mee balanssissa. Ei sellaset profiilit kiinnosta! Jenna täräyttää.

Ei Nikollakaan tosin paremmin mene, sillä kun Niko vihdoin matchasi Tinderissä ja joku hänelle kirjoitti – oli henkilön viesti melkoinen turn off.

Hätä ei kuitenkaan ole tämännäköinen, sillä Nikolta löytyy kummankin Tinderiin täysin uusi ote. Idealla ei ole rajaa, kun molemmat päättävät arpoa Tinderistään ex tempore valitsemansa numeron mukaan kundin kehen ottaa yhteyttä.

– Moi, etsitkö kirjekavereita vai mennäänkö viinille joskus? Niko kirjoittaa arpomalleen kundille.

– Apua! Ei jumajeesus! Niko jatkaa järkyttyneenä.

Seuraavaksi Tinderistä hypätään tosi-tv:n pariin, kun studiossa otetaan kantaa kohua aiheuttaneeseen BB-Siniin.

– Ei avioliittoa voi heittää romukoppaan, mut siltikin kun tää nainen veti ADHD:t tähän keskusteluun mukaan, niin vähän liian selittelyn makua. P*ska osu tuulettimeen ja se jatkaa osumista sinne niin kauan, kun sä puolustat ittees! Niko kuittaa.

Mistä ihmeestä on kyse? Lue aiheesta lisää, tästä.

Jenna kertaa myös omia kokemuksiaan vuodelta 2014, kun hän itse osallistui Big Brotheriin, harrasti seksiä, rakastui ja myöhemmin avioitui toisen BB -asukkaan kanssa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen. Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Lopuksi podcastissa edetään BB:sta kondomeihin ja sukupuolitauteihin – eikä tässä vielä kaikki! Niko saa yht’äkkiä kuningasidean, minkä? Saarinen kertoo hieman myös Tallinnan miehistä ja mielikuvista. Kuuntele jännittävä, tuore jakso alta.

Jokainen jakso löytyy myös Apple Podcasteista ja Soundcloudista.

Podcastin tarjoaa www.metropoli.net & www.tinderinparhaat.com

Muista seurata meitä myös Instagramissa: @metropoli_net & @nikotellen

Lue myös:
Niko Saarinen laukoo mielipiteensä Päivi Räsäsestä: ”En halua antaa tuolle naiselle ja sen sanomisille yhtään enempää huomiota”

Temppareista tuttu Jenna Mäkikyrö julkaisi saamansa vihaviestin: ”Rumat sanat tuntuvat pahalta”