Niko Saarinen laukoo mielipiteensä Päivi Räsäsestä: ”En halua antaa tuolle naiselle ja sen sanomisille yhtään enempää huomiota”

Kansanedustaja Päivi Räsänen kommentoi Pride-viikon alla Twitterissään LGBT-liikettä.

— #Pride2020 ei ole ihmisoikeustapahtuma. Kyse on #lgbt´ideologiasta, jonka tavoitteena on murtaa ihmiskunnan historian ja jatkuvuuden perusta, lapsen oikeus äitiin ja isään sekä omaan synnynnäiseen sukupuoleensa. Keisarilla ei ole vaatteita. Siksi #sananvapaus, jylisee Räsänen.

Muun muassa Tuure Boelius ja Cristal Snow ovat kommentoineet Räsäsen sanomisia, ja Räsänen otti itsekin uudelleen kantaa vastaamalla Boeliuksen avoimeen kirjeeseen.

Metropoli jututti Niko Saarista, joka ei ole kohusta mielissään.

— Hitto! Mä oon kyl tietoinen tästä kohusta mikä on, mut en oo oikeen halunnut ottaa mitään kantaa tähän tai antaa tuolle naiselle ja sen sanomisille yhtään enempää huomiota, Niko laukoo.

— On jotenkin pelottavaa että vuonna 2020 näinkin näkyvä hahmo kuin Päivi Räsänen saa järjettömän huomion kirjoituksillaan median toimesta. Toivon toki että tämä kohu olisi viimeinen kyseisen henkilön kohdalla.

— On liki pöyristyttävää että tälläisen vihapuheen jälkeen nainen pystyy jatkamaan nykyisessä asemassaan eduskunnassa. On järkyttävää että ilon, rakkauden ja yhteenkuuluvuuden Pride-viikko pyörii tällaisen vihapuheen ympärillä, Niko lopettaa.

Lue myös:
Tuure Boeliuksen viiltävä viesti Päivi Räsäselle: “Jos oisin tiennyt ahdasmielisyytesi, en olisi katsonut edes sinua päin”

Päivi Räsänen vastaa Tuure Boeliuksen viiltävään viestiin: ”Intersukupuolisuus on sukupuolen kehityshäiriö”

Suosikkijuontaja kampanjoi potkuja Päivi Räsäselle: ”Laitetaan loppu tällaselle vihapuheelle”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.