Nikotellen-podcastin rajut paljastukset jatkuvat jälleen uudessa jaksossa.

Niko Saarinen ja Jonna Saari keskustelevat tällä kertaa muun muassa Big Brotherista, deiteistä, uskonnosta sekä kuuntelijoiden toivomista seksikokemuksista elokuvateatterissa.

Nikon tarina lyö ällikällä. Hän paljastaa seurustelleensa 15-vuotiaana miehen kanssa, jolla oli oma elokuvateatteri. Kerran mies kutsui Nikon yksityisnäytökseen, jossa he katsoivat Minä ja Morrison -elokuvaa. Podcastissa Jonna ja Niko ihmettelevät elokuvassa esiintyneen Samuli Edelmannin miehisiä mittoja. Heidän mielestään Samuli on kaikissa elokuvissaan jossain vaiheessa alasti ja Niko on tehnyt miehestä havaintoja. Hänen mielestään Samulilla ”ei ole hirveen iso kikkeli”. Jonna yhtyy ihmettelyyn: ”No ei niin, yllättävän pieni”. Sitten he pohtivat josko se voisi kasvaa isommaksi.

Niko ei siis elokuvateatterikokemuksessaan kiihottunut Samulista, mutta teatterin omistaneesta miehestä sitäkin enemmän. Kun mies riisui Nikon alastomaksi, Niko ei sen jälkeen kiinnittänyt lainkaan huomiota elokuvaan: ”Ihan sama vaikka se ois ollut Bambi-elokuva, niin me oltais tehty se”, Niko täräyttää.

Niko kertoo myös myöhemmin tapahtuneesta tilanteesta saman miehen kanssa, kun heidän seurakseen tuli tyttö. Mies oli bi, joten tyttö halusi saunassa, että häntä olisi ”sormetettu”. Miehet eivät kuitenkaan sitä tehneet, joten tyttö tyydytti itsensä. Myöhemmin kaikki kolme menivät nukkumaan samaan sänkyyn. Niko oli suivaantunut tilanteesta ja meni alakertaan. Kuuntele podcastista, mitä Niko siellä teki.

Tässä jaksossa puhutaan myös uskonnosta ja herätyskokouksista. Niko tapasi Big Brother -talosta pudonneen Villen, joka paransi Nikon krapulaa koskettamalla häntä. Niko kertoo saaneensa kosketuksesta lämpimän olon ja häntä rupesi ”melkein itkettämään”. Niko miettii, pitäisikö hänen alkaa lähentyä Jeesuksen kanssa. Jonnakin pohtii, onko hairahtunut polulta liikaa.

Tässä jaksossa muistellaan myös molempien yllättäviä kokemuksia ja näkemyksiä Big Brother -talosta. Jonna oli omalla kaudellaan järkyttynyt, kun taloon tuli vain pelkkiä naisia. Hän ajatteli jo, että ”en kyllä jää tänne akkataloon!”Lopulta taloon tuli neljä miestä, joista Jonna ihastui suuresti yhteen, jonka kanssa tulikin sutinaa. Entä lähtisivätkö he vielä uudelleen taloon ja kenen he uskovat voittavan tänä vuonna? Helmeri, Anu, Kevin, Kimmo vai Kristian? Kuuntele podcastista!

Kuuntele tämä ja monet muut paljastukset Nikotellen-podcastin uusimmasta jaksosta alta tai täältä!

Jakso on kuunneltavissa myös Soundcloudissa.

Nikotellen-podcastin ensimmäisen ja toisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.

Metropoli ja Nikotellen ovat myös Instagramissa.