Nikotellen 2.0 -podcast-sarjan päätösjakso, Grande Finale, on julkaistu!

Tässä jaksossa Niko Saarinen yrittää ensin torjua alkavaa flunssaa varsin epäilyttävällä flunssalääkkeellä ja sitten päästään mehukkaaseen juoruiluun, kun Niko avautuu uudesta suhteestaan, jossa hyvin erikoiset tilanteet ovat edelleen jatkuneet. Niko kertoo yksityiskohtia kyseisen 26-vuotiaan oudoista touhuista.

Entä mikä mättää Jonna Saarella, joka poisti kesällä puhelimestaan Tinderin, mutta pohtii nyt ottavansa siitä käyttöön maksullisen gold-version? Nikolla versio on jo käytössä ja hän suunnittelee aikovansa ”ottaa jonkun uuden tyypin”.

Jonnan mieltä kuohuttaa se, että hän on huomannut muuttuneensa kahden viimeisimmän seksikumppaninsa ilmaiseksi parturiksi. Päreet paloivat lopullisesti, kun äskettäin toinen miehistä tuli jälleen ilmaiseen parturiin, mutta ei auttanut Jonnaa painavan television asentamisessa, koska lähti itse muualle katsomaan televisiosta jalkapalloa! Kuuntele podcastista, millaisen erittäin tiukan päätöksen asiasta tuohtunut Jonna teki tulevien kumppaniehdokkaiden varalle.

Nikotellen 2.0 -sarjalla on nyt myös uusi Instagram-tili ja ensi viikolla Metropolin Instagramissa alkaa todellinen megakilpailu.

Kuuntele Nikotellen 2.0 -podcastin grande finale alta tai täältä.

Jakso on kuunneltavissa myös Soundcloudissa.

Tämä oli kauden päätösjakso, mutta podcast jatkuu ensi perjantaina Nikon ja Jonnan kanssa uusin kujein.

Tsekkaa Nikotellen 2.0 -podcastin muutkin jaksot!

Osa 9

Osa 8

Osa 7

Osa 6

Osa 5

Osa 4

osa 3

Osa 2

Osa 1

Nikotellen-podcastin ensimmäisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.