Nikotellen-podcastin studiossa ovat jälleen juontajapari Jenna Mäkikyrö ja Niko Saarinen.

– Sulla on niin ihanan möreä ääni tänään, että oletko ryypänny vai? Niko aloittaa.

– En kato, miehän oon ollu töissä. Tää tapahtuu joko töiden takia tai ryypyn takia, tällä kertaa töiden, Jenna vastaa.

Kaksikko päättää heti alkuunsa kerrata kosteaa viime viikkoa, nimittäin mihinkäs muuallekaan tämä parivaljakko päätyi kuin Heidi’s Bier Baariin – keskiviikkona.

– Mä en ikinä muista pilkkua, vaikka mä oon aina siellä pilkun aikaan, Niko pohtii.

– Mutta pakko kyllä sanoa, että kylläpähän oli Heidissä meininkiä kuulkaa keskiviikkona, ei olis uskonut, että on keskellä viikkoa, Jenna jatkaa.

– Joo ja siellähän oli siis kohutun, puhutun, parjatun, haukutun, kehutun Temptation Island Suomen epäviralliset, viralliset jatkot. Ja siis meidän luotammehan heräsi eräs tulevan kauden sinkkumies, Niko paljastaa.

Käy ilmi, että Niko kävi radalla peräti kolme kertaa viime viikolla ja on selvää, ettei bileitä ilman jatkoja.

– No tiättekö mikä meikäläisen näky oli sitten viieltä aamulla, ku tulin kotiin, otin valokuvankin aiheesta. No tuun kotiin ja näin, kauhea mekkala kuuluu televisiosta. Siellä pauhaa Yle teeman musiikit ja katon vaan, Saarinen siellä reto röngöllään sohvalla ja Hesburgerit vieressä. Mietin vaan, kun sen niska oli semmosessa asennossa, että jum*lauta, jos tuo poika tuosta vielä päätänsä kääntää, niin se kyllä katkeaa, Jenna kertaa.

Jenna kertoo myös yrittäneensä herätellä Nikoa, mutta koska Saarinen on astetta tulisempi luonne, herättelyn tulee olla erityisen hienotunteista ja varovaista. Kuuntele Heidin loistava demonstraatio podcastista.

Saarinen ja Mäkikyrö kertovat huvittuneina myös siitä, kuinka he olivat Instagramin puolella kyselleet seuraajiltaan podcast-aiheita. Ja heiltä oli toivottu vinkkejä seksin harrastamiseen.

– Miten minäkin seksitön ihminen pystyn alkaa täällä seksiterapeutiksi?! Niko ihmettelee.

– Jos minä harrastaisin seksiä, laittaisin kaks sormea sinne, Niko kommentoi sarkastisesti.

– Mitähän joku mies tuumais, jos tökkäisin mun torakynsillä kakkoseen? Jenna pohtii.

Kuuntele miten Niko reagoi Jennan ehdotukseen.

Podcastissa virittäydytään myös Tinder -tunnelmiin ja molemmat päivittävät viimeaikaisia Tinder -kokemuksiaan. Selviää muun muassa mikä on Tinderin uusi ”Swipe night” -ominaisuus. Ja mitä sinä tekisit, jos sinulla olisi 7 sekuntia aikaa ennen maailmanloppua?

Lopuksi Niko ja Jenna jakavat pari creepyä tarinaa – kuka, missä ja miten heitä on stalkattu? Ja mikä pelottava moka Jennalle kävi?

Kuuntele tämän kertainen jakso alta tai tästä.

Podcast kuunneltavissa myös Soundcloudissa ja Apple Podcasteissa.

Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net.