Oletko valmis antamaan yksityiselämäsi, kasvosi, maineesi, perheesi, rahasi ja koirasi?

Ensimmäinen Nikotellen -jakso sitten Jonna Saaren jätettyä podcast taakseen. Mitä ihmettä jatkossa tulee tapahtumaan? Kuka tulee olemaan seuraava ”partner in crime” -juontaja studiossa?

– Kuka on valmis antamaan yksityiselämänsä, kasvonsa, maineensa, perheensä, rahansa, koiransa – kaikki tähän ja lyömään hanttaliksi? Niko alustaa.

Ei nuolaista ennen kuin tipahtaa. Tänään studiossa on nimittäin yllätysvieras, Love Island Suomi -sarjasta tuttu Veera!

– Tää on mun pitkäaikainen unelma päästä Nikotellen -podcastiin! Mä oon se ”the fan girl”, joka on kuunnellut joka ikisen jakson.

Veera on aikaisemmin laittanut Nikolle Instagramissa viestiä, että tämä ottaisi hänet studioon Jonnan tilalle, koska on niin epätoivoinen sinkku. Hetken aikaa studiossa keskustellaankin Veeran deittailusta, mutta pian kuitenkin päästään ytimeen – nimittäin seksiin ja venäläisiin miehiin.

– Mut siis nyt kaikille mieskuuntelijoille! Mun perään saa huutaa, et v*tun hyvä perse tai lauta tai jotain, heittäkää mua jollain, et mä saan ees jotenkin huomiota! Niko tuskailee.

Podcastissa puidaan myös hieman Veeran ja Jannen suhdetta sekä tosi-tv:n vaikutusta deittailuun. Hetkellisesti käydään myös syvemmissä vesissä, kun Veera kommentoi masentumistaan.

Syvät vedet jäävät taakse melko pian ja puheenaihe vaihtuu jälleen, yllätys, yllätys – seksiin. Veera päättääkin jakaa salaisuuden kaikkien kuuntelijoiden kanssa. Tähän liittyen Niko päättää jakaa elämän arvoisen vinkin. Ja kuka on Mr. Canada?

Lisäksi podcastissa keskustellaan Turusta, homopornosta metsikössä, ensimmäisestä suudelmasta ja Veeran isän kätköistä. Ja mitä vielä?!

Kuuntele jännittävä jakso alta tai täältä!

Jakson voi kuunnella myös Soundcloudissa.

Nikotellen-podcastin ensimmäisen ja toisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.

Sarja löytyy myös Apple Podcasteista.

Podcastin ja www.tinderinparhaat.com tarjoaa www.metropoli.net

Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net & @nikotellen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.