Kuntavaalit on vuorossa sunnuntaina 13. kesäkuuta. Peliyhtiö Unibet antaa sinulle 30 euroa, kunhan vain tiedät mikä puolue tulee olemaan Suomen suurin.

Tarjouksessa sinun täytyy veikata suurin puolue oikein – joko sdp, perussuomalaiset tai kokoomus tulee voittamaan sunnuntaina. Näin uskaltaa väittää, sillä mikä tahansa muu tulos olisi mahdottoman suuri yllätys.

Tällä hetkellä gallupeissa Kokoomus on vahvin suosikki suurimmaksi puolueeksi. Perussuomalaiset on kasvattanut kannatustaan hurjasti, joten ei lasketa heitä pois voittokamppailusta. Pääministeripuolue sdp voi tietysti myös aina yllättää!

Tarjous toimii siten, että sinun tulee asetttaa 1€ panos valitsemallesi voittajapuolueelle. Jos veikkauksesi osuu, saat 30€. Näin ollen jaossa on käytännössä ilmaista rahaa, sillä saat rahan vaikka heti nostettua ulos pankkitilillesi.

Esimerkki: Jos uskot vaikkapa Kokoomuksen voittavan, aseta 1€ panos Kokoomuksen voiton puolesta. Jos Kokoomus voittaa, onneksi olkoon, olette tehneet juuri elämänne kenties helpoimmat 30 euroa. Jos sen sijaan uskotte Perussuomalaisiin tai Sdp:hen, aseta 1€ panos puolueelle ja pääsette juhlistamaan!

Alapuolelta vielä tarkemmat ohjeet miten tarjous toimii!

Lunasta tarjous näin:

  1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja talleta.
  3. Aseta 1€ veto valitsemasi puolueelle. Jos veikkaat oikein, saat 30 euroa.

Lisätietoa:

  • Jos talletat 30 euroa tai enemmän, saat myös 300 käteiskierrosta peliin Book of Dead.
  • Tarjous on voimassa vain Unibetin uusille asiakkaille.
  • Tarjous ei pidä sisällään kierrätysvaatimuksia.

Älä jää aikailemaan vaan ota helpot 30€ pois!