Vain elämää -ohjelmassa vietetään ensi perjantaina ABREUn päivää. Artisti avautuu Satulinnassa rehellisesti urallaan kohtaamistaan haasteista.

ABREU kertoo muun muassa sairastumisestaan burnouttiin. Hän paljastaa olleensa kuukausia sairauslomalla riittämättömyyden tunteiden aiheuttaman työuupumuksen vuoksi.

– Mulle oikeastaan pahimpia aikoja on välillä ne, kun en tee töitä. Mulle se burnout, tai ainakin kutsun sitä burnoutiksi, johtui paineista ja jatkuvasta toisiin vertailusta. Uskon, että se on tällä alalla tosi, tosi iso ongelma, ABREU sanoo.

Hän kertoo käyvänsä myös terapiassa. Arttu Wiskari haluaakin tietää onko terapiasta ollut apua siihen, että ABREU vertailee itseään muihin artisteihin.

– Voisin valehdella, että joo, on täysin lähtenyt pois, mutta ei se ole. On se helpottanut ehdottomasti terapian avulla, ABREU myöntää.

– Mulla on niin vahva huijarisyndrooma, että koen, että nyt mä paljastun. Kukaan ei ikinä tiedä, että mä olen paska, mutta nyt ne saa tietää.

– Nyt kun olet sanonut tuon vielä ääneen, niin jos vielä tämän jälkeen saat jatkaa laulamista, niin sitten tiedät, että näin ei ole, Jukka Poika toteaa ABREUlle.

Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

Lue myös:

Anna Abreu joutui laulunsa takia kohun keskelle: ”Tajuan hyvin, että kappaleen on voinut tulkita eri tavalla”

Anna Abreu koki burn outin: ”Terapia on minulle tärkeä työkalu”