Huipputason aitajuoksija Annimari Korte nähdään tänään julkkiskokki Kari ”Kape” Aihisen luotsaamassa Illallinen äidille -ohjelmassa.

Ohjelmassa Korte kokkaa äidilleen neljän ruokalajin illallisen Aihisen opastuksella. Samalla selviää, että Korte on moniallergikko, ja voi tämän vuoksi syödä lähinnä lihaa ja paistettuja kasviksia.

– Olen allerginen kaikille kotimaisille viljoille, pähkinöille ja melkein kaikille vihanneksille ja hedelmille raakana. Todella tarkka täytyy olla sen kanssa, mitä syö, Korte toteaa ohjelmassa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV

Viime vuonna vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi palkittu Korte on Suomen historian ylivoimaisesti paras aitajuoksija. Hän ei itse kuitenkaan pidä menestystään millään tavalla ihmeellisenä asiana.

– En ole ikinä ollut mitenkään superlahjakas, Korte sanoo.

– Olen sitä mieltä, että jos vain treenaa tarpeeksi, kuka tahansa suomalainen nainen pystyy juoksemaan yhtä kovaa ilman aitoja kuin minä. En ole nopea, enkä kovin vahva, mutta osaan juosta aitoja, hän summaa.

Lue myös:

Me Naiset: Annimari Korte koki suuren romahduksen – muistelee vakavaa tilannetta: ”Halusin kuolla”

Annimari Korte avautuu uutuuskirjassaan kuuluisista poikaystävistään – yksi suhteista päättyi erikoisella tavalla: ”Joku olisi voinut nähdä, ettei minulla ollut alusvaatteita”