Muun muassa Suomen Big Brotherista ja Venäjän House 2 -ohjelmista tuttu Antti Kurhinen julkaisi ystävänpäivänä Facebookissa kuvan kiveksistä, josta hänelle pamahti palveluun viikon porttikielto. Hän julkaisi kuvan myös Instagramissa, josta se poistettiin nopeasti. Voit katsoa someen liian härskiksi osoittautuneen kiveskuvan artikkelin alaosassa olevasta linkistä.
Kurhinen on ollut muutenkin aktiivinen viimeaikoina. Hän on muun muassa hakenut suurta kohua jo etukäteen aiheuttaneeseen hurjaan venäläiseen ”tosielämän Nälkäpeliksi” kutsuttuun sarjaan Game 2: Winter, jossa jopa murhat ja raiskaukset ovat sallittuja.
Kurhista voi äänestää Game 2: Winter -sarjaan maaliskuun loppuun saakka jakamalla somessa hänen hakusivunsa. Sivun saa vaihdettua englanninkieliseksi yläosan kohdasta RU-RU.

Kurhinen on myös yrittänyt saada ulosottomiehen kautta 2 752 euron saatavia teatteriohjaaja Jussi Parviaiselta, joka tuomittiin maksamaan summan kunnianloukkausoikeudenkäynnissä muutama vuosi sitten. Kurhinen ei rahojaan kuitenkaan saa, koska Parviainen on todettu varattomaksi.
Some-bannit aiheuttaneen kiveskuvan voi katso Antti Kurhisen kotisivuilta!