Nelosella ja Ruudussa nähtävässä Erikoisjoukot -ohjelmassa 14 julkisuuden henkilöä osallistuu erikoisjoukkojen pääsykokeita vastaavalle koulutusleirille. Suomen tähän mennessä rankimmassa reality-ohjelmassa kokelaat joutuvat venymään niin henkisesti kuin fyysisesti rankkoihin tehtäviin eikä loukkaantumisilta ole vältytty.

Eilen ohjelmasta nähtiin jälleen uusi jakso ja siinä mukana oleva vuoden 2020 Miss Suomi Viivi Altonen halusi tiedustella Instagram-tilinsä seuraajiltaan 24h näkyvissä tarinoissaan, mitä mieltä he olivat uudesta jaksosta. Hän kertoo samalla ajatuksia ohjelmasta ja miltä se fyysisesti tuntui.

Viivi lähettää seuraajilleen terveisiä Sveitsistä ja kertoo hieman kuulumisiaan, jonka jälkeen hän kertoo katsoneensa Erikoisjoukkojen uusimman jakson.

– Ja sit kaikista kuumimpaan kysymykseen, mitä mieltä olitte nyt neljännestä jaksosta? Kävin sen äsken katsomassa! Super siistiä, kyllä peli kovenee, voi veljet! Viivi toteaa.

Kuva: Jere Hietala

Hän kirjoittaa tarinoiden yhteyteen, että aivot ja kroppa alkaa olemaan aivan död. Tällä hän viittaa ohjelman neljänteen jaksoon ja vaiheeseen, missä kilpailijat ovat sillä hetkellä. Hän kertoo, että ruokaa ja unta ei saa tarpeeksi ja koko ajan poltetaan tulitikkua molemmista päistä.

Neljännessä jaksossa kokelaat joutuvat heti aamusta fyysiseen kuntoharjoitukseen ja päivän aikana heitä testataan esterataharjoituksella. Ohjelmassa päivän teemana on kontrolli. Kokelaat joutuvat laskeutumaan jyrkältä kalliolta kasvot alaspäin.

– Se, että ollaan väsyneitä ja nälkäsiä, saa jokaisesta tehtävästä entistä kovemman ja paineet tuntuu. Kylmänsieto ihan nollassa, kun ei kropassa ole mitään, Viivi kirjoittaa.

Kuva: Jere Hietala/Nelonen

Viivi on jakanut tarinaansa seuraajiensa palautteita.

– Oot ihan uskomaton tossa sarjassa, ehdottomasti suurin yllättäjä, yksi kirjoittaa.

– Wau, Wau, miten hyvin suoriuduit, toinen hehkuttaa.

Viivi kiittää seuraajiaan ja kertoo, kuinka on ollut kiva nähdä, miten paljon positiivista palautetta tämä (ohjelmassa mukana oleminen) on saanut. Hän kertoo, että uusi ja hänen ihan ensimmäinen tv-formaatti jännitti alkuun.

– Tää oli myös niin kova ja fyysinen ja oikeesti elämän yks rankimpia hommia, niin hienoa, että porukka on myös mukana huumassa! Myöskään me ei olla nähty jaksoja etukäteen, joten jännän äärellä aina itsekin joka maanantai, hän kirjoittaa.

Erikoisjoukkojen neljännessä jaksossa kotiin lähti Europarlamentaarikko Henna Virkkunen. Kymmenen kokelasta jatkaa vielä leirillä.

Lue myös:

Erikoisjoukot -ohjelman ensimmäisessä jaksossa vakavia loukkaantumisia ja itkua – kaksi julkkista jättävät kuvaukset kesken heti ensimmäisen tehtävän jälkeen!

Erikoisjoukot on Suomen tv-historian rankin kilpailu – nämä julkkikset astuvat koulutukseen!