Salatut elämät -sarjan Ismo Laitelana suurelle yleisölle tunnetuksi tullut näyttelijä Esko Kovero on innoissaan tulevan syksyn kuvauksista.

Pitkän kesäloman jälkeen on hyvä palata tuttuun työympäristöön. Kovero on näytellyt Salkkareissa sarjan alusta, vuodesta 1999 lähtien.

– Mietin juuri kun aamulla ajoin tänne päin, että kyllä töihin on aina niin mukava palata. En voisi kuvitella parempaa työpaikkaa, Kovero toteaa Metropolille Salkkareiden syyspressissä.

Koverolle suurin voimavara kuvauksissa ovat hänen kollegansa ja taustajoukot.

– Kliseisesti sanottuna olemme yhtä suurta perhettä. En minä ilman mahtavia työkavereitani olisi tässä sarjassa näin kauaa pyörinyt, mies alleviivaa.

– Hitto se olisi kauheaa, jos olisi inhottava työpaikka, mihin palata loman jälkeen. Mutta Salkkareissa sitä ei ole ollut koskaan, hän sanoo nauraen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Kaikista läheisin Kovero kokee olevansa Pete Latun kanssa, joka näyttelee sarjassa Koveron roolihahmon Ismon poikaa. Kaksikon välille on oikeassakin elämässä muodostunut eräänlainen isä-poika-suhde.

– Me aina nauramme tätä meidän isä-poika-suhdettamme. Mutta kyllähän se väkisin muodostuu, kun olemme molemmat niin pitkään pyörineet näissä kuvioissa.

– Me tulemme Peten kanssa niin hyvin toimeen. Hän on nuori ja lahjakas tyyppi. Arvostan häntä paljon.

– Vietämme välillä aikaa myös vapaa-ajalla. Vuosi sitten kesällä Pete tuli jopa moikkaamaan ”isäänsä” mökille ja vietti siellä yhden yön, Kovero iloitsee.

Lue myös:

Maija-Liisa Peuhu joutui keskelle outoa fanikohtaamista – ”Kaikki eivät tykkää tästä tyypistä”

Salatut elämät -tähden Jarkko Miettisen kesäloma sai vauhdikkaan päätöksen: ”Pääsen hoitamaan vakuutusasioita”