Tunteet kuumenevat viidakossa, kun Olen Julkkis… Päästäkää minut pois -sarjassa käydään keskustelua siitä, miten eri kilpailuihin valitaan osallistujat. Leirin ruokavarannot riippuvat täysin siitä, miten paljon kilpailuihin osallistuvat saavat kerättyä tähtiä, joilla voivat ostaa ruokaa viidakkokioskista.

Tulevassa jaksossa tehtävää varten tarvitaan kolme leiriläistä, jotka eivät pelkää heittäytymistä. Julkkikset ovat keskustelleet vakavasti, miten kilpailijat tulisi valita.

– Jos lähtee sellaisella fiiliksellä ”en mä tiedä viittisinkö”, niin sitten meillä menee tähtiä, radiojuontaja Esko Eerikäinen näpäyttää oman mielipiteensä ja muistuttaa, että vain saamalla tarpeeksi tähtiä on leirillä myös riittävästi ruokaa.

– Jos ette uskalla heittäytyä, niin sanokaa. Sekin on ok, Eerikäinen toteaa ja ehdottaa myös vaihtoehtoa, jossa leiripäällikkö valitsee kilpailijat annettuihin tehtäviin.

Ex-missi Heidi Sohlberg ärsyyntyy Eerikäisen sanomisista. Hän puolustaa muita leiriläisiä ja sanoo, että jokainen yrittää varmasti parhaansa.

– Ei tänne kukaan ole tullut pelleilemään! Sohlberg toteaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV

Myöhemmin Sohlberg avautuu sanaharkasta laulaja Sini Sabotagelle ja näyttelijä Kerttu Rissaselle. Kolmikko on juuri valittu suorittamaan tehtävää.

– Mua ärsyttää tuo Eskon asenne. Ihan kuin me lähdettäisiin sinne sillä asenteella, ettemme muka tekisi.

Olen Julkkis… Päästäkää minut pois -ohjelma MTV3-kanavalla perjantaisin klo 20.

Lue myös:

Heidi Sohlberg puhuu rehellisesti 17 vuoden ikäerosta kihlattuunsa – Kerttu Rissanen samaistuu: ”En minäkään tuota suunnitellut”

Esko Eerikäinen uutuusohjelmaan osallistumisesta: ”Tämä oli elämäni kauhein ja pelottavin kokemus”