IL: Diili-kilpailija Pasi Karjalaisen rötöstausta paljastui – tuotanto tiesi rikoksista

Nelonen julkaisi juuri Diili-ohjelman uuden kauden kilpailijat. Kautta luotsaa radiojuontaja Jaajo Linnonmaa, joka etsii kehitysjohtajaa yrityksilleen. Kilpailussa on mukana 14 ehdokasta.

Iltalehden tekemän selvityksen mukaan ohjelmassa kilpailevalla Pasi Karjalaisella, 49, on takanaan astetta synkempi menneisyys. Mies on tuomittu kahdesti Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Tuomioista on kuitenkin jo aikaa, sillä ensimmäinen tuomio annettiin vuonna 2001 petoksesta, ja toinen kuusi vuotta sitten pahoinpitelystä.

Petostuomion Karjalainen sai, sillä hän oli ilmoittanut Kelalle olevansa työtön, vaikka tosiasiassa oli työsuhteessa. Hän nosti siis työsuhteessa ollessaan peruspäivärahaa. Hänet tuomittiin 30 päiväsakkoon, joka hänen silloisilla tuloillaan teki 277 euroa. Lisäksi hän joutui maksamaan Kelalle koituneet 1 794 euron vahingot takaisin.

Pahoinpitelytuomion taustalla on kapakkatappelu tamperelaisessa baarissa. Myös tuolloin Karjalainen sai 30 päiväsakkoa, joka hänen silloisilla tuloillaan teki 180 euroa.

Diilin tuotanto oli tietoinen rikoshistoriasta

Iltalehden mukaan Diili-ohjelman tuotantoyhtiö FremantleMedia Finland Oy oli tietoinen Karjalaisen rikoshistoriasta.

– Asia oli meillä tiedossa. Kyseiset rikokset ovat jo niin vanhoja, joten niiden perusteella olisi ollut epäreilua evätä muuten hyvältä kilpailijalta osallistuminen, Diilin tuottaja Jarkko Luoma toteaa ja sanoo, ettei Karjalaisella ole tällä hetkellä voimassa olevaa rikosrekisteriä.

Karjalainen on Diilin tiedotteen mukaan entinen ”elämänkoululainen”, joka on sittemmin tehnyt menestyksekkään uran yrittäjänä. Hänen tavoitteenaan on näyttää epäilijöille, että ilman koulutustakin on mahdollista päästä pitkälle.

Lue myös:

Tässä ovat Jaajo Linnonmaan juontaman Diilin kilpailijat – mukana Blokess-sketsiryhmästä tunnettu tähtiesiintyjä!

Seiska: Maisa Torppa ihastui perheelliseen lentäjään – mies kiisti suhdehuhut ja lopetti kohublondin seuraamisen

Sara Sieppi juhli ilman maskia – kommentoi nyt närkästyneenä Seiskan juttua: ”Oli isoa biletystä kerta kaikkiaan”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.