Televisiostakin tuttu radiojuontaja Jaajo Linnonmaa kertoo Instagramissa, ettei jatka Haluatko miljönääriksi? -ohjelman juontajana.

– Kaikille Haluatko Miljonääriksi ohjelman faneille tiedoksi, että uudelle kaudelle on haku taas alkanut, mutta juontajan saappaisiin astuu uusi tyyppi, Jaajo kertoo.

– Miltsin juontajan hommaan hyppääminen oli mun uran kovin juttu aikoinaan ja omaa mieltä lämmitti suuresti, kun legendaarinen Lasse Lehtinen toivotti mulle tsemppiä pestiin. Mä toivon myös uudelle juontajalle kaikkea hyvää ja kun tiedän tyypin, niin uskon ohjelman olevan hyvissä käsissä.

Jaajo haluaa keskittyä nyt Diili-ohjelman luotsaamiseen, jota pitää lähempänä omaa sydäntää yrittäjätaustansa takia.

– Lisäksi kahden tämän kokoisen ohjelman luotsaaminen radion, yritysten ja tietenkin sen tärkeimmän eli perheen lisäksi on aikataulullisesti mahdotonta. Iso ja nöyrä kiitos kaikille, jotka ootte ohjelmaan osallistuneet tekijöinä tai kilpailijoina.

– Isoin kiitos tietenkin teille katsojille, jotka ootte tsempanneet alusta asti ja tavatessa kertoneet mitä ohjelma teille merkitsee. Mutta kuka sitä koskaan tietää, ehkä ”Loistavaa loistavaa lauantai-iltaa” kuullaan joskus vielä tulevaisuudessa.

Lue myös:

Sointu Borg paljastaa totuuden – näin sujuu työskentely Jaajo Linnonmaan kanssa: ”Pyörittää miljoonaa asiaa päällekkäin

Jaajo Linnonmaa haastoi radiojuontaja Tuke Ritokosken golfissa – ”Jos häviät, joudut juoksemaan alasti torilla”

Jaajo Linnonmaa joutui tiukan paikan eteen laivaristeilyllä – ”Joku tuli alasti tax-free-ostoksille”

Jaajo Linnonmaa ja Sointu Borg kommentoivat nyt Seiska-lehden väitteitä välirikosta – ”Totuus on se…”