Viime lauantaina (1.10.) nähdyssä Masked Singer Suomi -jaksossa maskinsa joutui pudottamaan Timantti-hahmo. Puvun takaa paljastui miss, malli ja juontaja Janina Fry.

Fry asuu lastensa ja aviomiehensä Mark Fryn kanssa Ruotsin Tukholmassa, joten Masked Singer -ohjelmaan osallistuminen tarkoitti hänelle ahkeraa reissaamista kahden eri maan välillä.

Fry kirjoittaa ikimuistoisesta kokemuksestaan omalla Instagram-tilillään.

– Voitte varmaan arvata, että tässä on ollut salailemista! Useita matkoja Helsinkiin sekä piilottelua visiirin ja mustan hupparin alla. Autokuskit jotka kuljettivat salareittejä pitkin hotellista studiolle ja takaisin. Sovituksia, laulamista, hikoilua, mustelmia, kuiskaamista ja hullunkurisia läheltä piti tilanteita, Fry kuvailee Masked Singer -kokemustaan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Postauksensa lopussa Fry paljastaa ikävän uutisen, jonka hän sai kuulla ohjelman viimeisenä kuvauspäivänä.

Fryn tytär joutui koulun liikuntatunnilla onnettomuuteen, mikä järkytti Frytä syvästi. Häntä harmitti, ettei hän päässyt heti tyttärensä luokse lohduttamaan tätä.

– Viimeinen kuvauspäivä alkoi minun osaltani pienimuotoisella shokilla. Sain puhelun lasten koulusta, että tyttäreni oli vetänyt hurjat lipat liikuntatunnilla ja mahdollisesti murtanut kummatkin ranteensa, Fry kirjoittaa.

Suureksi onneksi Fryn tytär selvisi tapahtumasta kuitenkin vain yhdellä murtuneella kädellä.

– Useimmiten olen lähistöllä lapsia varten mutta tietenkin sen kerran kun olen muualla silloin kyllä sattuu ja tapahtuu! Pääsin kotiin samana iltana ja onneksi vain toinen ranne oli murtunut.

Lue myös:

Janina Fry poseeraa bikineissä uima-altaalla: ”Kaikki on hyvin täällä”

Me Naiset: Janina Fry muutti ulkomaille vasta vanhempiensa kuoltua – avautuu äitinsä viimeisistä hetkistä: ”En olisi voinut tehdä sitä hänelle”