Suosittu mediapersoona Janni Hussi juontaa uutta, Nelosella esitettävää Koti koiralle -ohjelmaa. Koira-aiheinen ohjelma on saanut lämpimän vastaanoton sosiaalisessa mediassa ja monet ylistävät sarjaa vuolain sanoin.

Myös Hussi itse on hehkuttanut jo useiden viikkojen ajan pestiään ohjelman luotsaajana. Hussi on tunnetusti hyvin eläinrakas, ja etenkin koirat ovat lähellä hänen sydäntään.

Tuoreessa jaksossa uutta kotia itselleen etsii valtava tanskandoggi Helmi, joka kärsii stressistä sekä chihuahua Monni, joka ei siedä omistajansa uutta puolisoa. Lisäksi ohjelmassa nähdään sekarotuinen pentu Mila, joka kaipaa kotia, missä panostettaisiin pennun peruskoulutukseen.

Hussi on julkaissut omalla Instagram-tilillään postauksen, jossa paljastaa yksityiskohtia jakson kuvauksista. Hän sanoo olleensa kuvauksissa hyvin herkillä ja itkeneensä vuolaasti koskettavissa tilanteissa.

– Voin kertoa kulissien takaa, että varsinkin Milan kohdalla myös allekirjoittanut porasi silmät päästään kuvauksissa. Mila oli ihanassa sijaiskodissa odottamassa omaa loppuelämän kotia. Kun huomasin miten rakas Milasta oli heille tullut ja kuinka kova paikka varsinkin perheen lapselle oli luopua Milasta, ei meikäläinenkään enää pystynyt pysymään coolina, Hussi kirjoittaa itkuemojin kera.

Postauksessaan Hussi poseeraa yhdessä Harri-koiransa kanssa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Meikit pitkin naamaa yritin toisella kädellä pyyhkiä räkää ja kyyneliä ja pysyä ammattimaisena. Edittipöydällä pari napsua kuitenkin jätti lopulliseen ohjelmaan vain rannut poskipunassa, Hussi kuvailee.

Hussi iloitsee, kun saa ohjelmassa seurata vierestä koiratarinoiden onnellisia loppuja.

– Sijaisperheiden työ on niin tärkeää! Ja miten ihanasti ja rohkeasti tässäkin perheessä lapsi ymmärsi, että Milan paras on etusijalla, hän toteaa sydänemojin kanssa.

– Niin ylpeä tästä nuoresta herrasta! juontaja kiteyttää.

Kuva: Nelonen

Lue myös:

Janni Hussi paljasti jälleen todellisen yllätyksen – hyppää maailmalla suositun ohjelman puikkoihin: ”Mukana kuin peräpukama”

Jaajo Linnonmaa jäi Aamulypsy-ohjelmasta isyysvapaalle – siivotun työpisteen yksityiskohta herättää huvitusta: ”Kaipaamaan jäävät ”aikuiset” lapsesi!”