Media-alan moniosaaja Janni Hussi on tunnettu siitä, että hänellä on usein monta rautaa tulessa.

Hiljattain Hussi kertoi olevansa mukana näyttelemässä tuoreella Syke-sarjan kaudella. Lisäksi Hussi on vastikään lanseerannut uudenlaisen hierontakonseptin, jota on työstänyt jo vuoden päivät yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Nyt Hussi yllättää jälleen: nainen alkaa juontamaan uutta Koti Koiralle -ohjelmaa. Ohjelma perustuu maailmalla suosittuun, brittiläiseen konseptiin The Dog House.

Hussi kertoo iloisesta uutisesta omalla Instagram-tilillään.

– Kun multa kysyttiin, että haluisinko lähteä juontamaan ohjelmaa, jossa etsitään koirille uusia rakastavia perheitä, ei tarvinnut kahdesti miettiä. MUKANA KU PERÄPUKAMA, Hussi kirjoittaa julkaisussaan.

Hussi mukaan tammikuussa alkavassa ohjelmassa kotia vailla oleville koirille uusia perheitä.

– Joskus elämäntilanne voi muuttua äkistikin vaikka sairastumisen, muuton tai lasten saannin takia ja toisinaan koiran voi olla mahdotonta sopeutua uusiin tuuliin. Silloin on koiran edun mukaista, että se pääsee uuteen perheeseen, jossa sille on tarjolla parhaat mahdolliset puitteet.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Uusi juontopesti on Hussille selkeästi erittäin mieleinen.

– Koti Koiralle tulee sisältämään koskettavia tarinoita luopumisesta ja ilosta. Aivan ihana koko perheen ohjelma, jota ei halua jättää jaksoakaan välistä! Hussi hehkuttaa.

– Ohjelmassa mentiin täysin koirien ehdoilla ja mukana jokaisen koiran prosessissa oli huippukouluttaja ja asiantuntija Tommy Wirén. Täydellisiä matcheja koirien ja perheiden välillä syynättiin ja etsittiin tiimin kanssa huolella, jotta jokainen koira löytäisi ansaitsemansa huolenpidon.

Hussi alleviivaa olevansa kiitollinen siitä, että saa olla mukana ohjelmassa.

– Kuivilta silmiltä ei vältytty edes kuvausryhmän osalta, hän summaa sydänemojin kera.

Lue myös:

Jättiyllätys! Janni Hussi mukana tulevalla Syke-kaudella – Jaajo Linnonmaa innostui: ”Syy tulla takaisin pikkujouluihin”

Näin Janni Hussi reagoi Joel Harkimon lähtöön Atlantin ylitykselle – julkaisi koskettavan kirjoituksen: ”Suojelusenkeleitä matkaan”