Poliitikko ja mediapersoona Joel Harkimo matkusti tällä viikolla Portugaliin kuvaamaan Atlantin yli -realitysarjaa, jossa joukko julkisuuden henkilöitä purjehtii Atlantin valtameren yli Portugalin Cascaista Karibian Saint-Martinille.

Purjehdus kestää kolme viikkoa ja Harkimon tehtävänä on luotsata ohjelma alusta loppuun. Tulevalla kaudella mukana vaativalla purjehduksella ovat tubettaja ja laulaja-lauluntekijä Sara Forsberg, yrittäjä ja ex-malli Anne Kukkohovi, Duudsoneista tuttu Jarno Laasala, poptähti Pete Parkkonen ja huippukokki Michael Björklund.

Ennen lähtöään Espanjaan kertoi Joel omalla Instagram-tilillään ikävöivänsä jo valmiiksi kihlattuaan, somevaikuttaja ja juontaja Janni Hussia.

Nyt myös Janni on kertonut omista tuntemuksistaan liittyen Joelin lähtöön. Hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa Joel syleilee Jannin koiraa Harria.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Käytiin Harppuunan kanssa viime viikolla saattamassa tää seikkailija lentokentälle. Ikävä on jo nyt ja kohta ei saa yhteyttä moneen viikkon kun Lintu starttaa Atlantin laineille, Janni muotoilee.

Postauksena yhteydessä Janni toivottaa koko joukolle tsemppiä reissuun.

– Suojelusenkeleitä matkaan koko rohkealle ryhmälle! 

Lue myös:

Atlantin yli -reality saa jatkoa – Joel Harkimo paljasti mitä tulee kaipaamaan eniten – ”Ihan hullu ikävä!”

Joel Harkimon ja Janni Hussin lemmenpesän rakennusprojekti etenee – Jollelta rehellinen kuvapäivitys!