Tanssii tähtien kanssa jatkuu jälleen tänä sunnuntaina. Heti kisan alkuvaiheessa saatiin pienimuotoinen sensaatio Evelinan pudottua kisasta ensimmäisenä, ja nyt spekulointi niin voittajasta kuin seuraavasta putoajasta vain kiihtyy entisestään.

– Yrittäjä Joel Harkimo sai avausjaksossa huonoimmat 9 pistettä, mutta onnistui sittemmin jättämään tanssipelkonsa taakse – sunnuntaina nähty tango oli edelleen kankea, mutta 17 pistettä siitäkin ropisi. Betssonin TTK-blogissa arvioidaan.

Betssonin listoilla Harkimo on kuitenkin nostanut asemiaan. Ykkössuosikit seuraavaksi putoajaksi ovat Jaakko Loikkanen ja Alma Hätönen. Harkimo tulee vasta kolmantena yhdessä itsensä loukanneen ja harjoituksia väliin jättämään joutuneen Mikko Nousiaisen kanssa.

Myös toisessa päässä tilanne elää ja voittojasuosikkien kertoimet sitä myötä, vaikka samanlaista heittelyä kuin avausjakson jälkeen ei ole nähty tällä viikolla. Suosikin viitan itselleen ovat tässä vaiheessa napanneet Benjamin Peltonen opettajansa Saaran kanssa. Meneekö ”BenSaa” päätyyn asti eli koko kisan voittoon? Betssonin kertoimien mukaan tämä on hyvinkin mahdollista. BenSaa on voittajakertoimissa ykkönen (3.00) kannoillaan SIgnmark-Marko ja Anniina (3.50).

Lue koko TTK-blogi tästä.