Huippusuosittuun Salatut elämät -sarjaan saapuu uusi kasvo, kun näyttelijä Juho Orpana hyppää psykiatrina toimivan Robinin rooliin.

Orpana aloittaa Salkkareissa odottavin mielin, sillä hän kokee, että ohjelman työryhmä on hyvin ammattimainen ja vastaanottavainen. Robinin rooli ei ole Orpanalle ensikosketus sarjaan, sillä hän on aikaisemmin vieraillut Salkkareissa avustajana.

Koulutukseltaan Orpana on kulttuurituottaja ja sosionomi.

– Minulla on kymmenen vuoden työkokemus lastensuojelukentältä, Orpana kertoo Metropolille.

– Lisäksi olen tehnyt jo jonkin aikaa pienempiä näyttelijärooleja kameran edessä, hän jatkaa.

Orpanalla on myös muutama eri sivubisnes meneillään. Toinen on Karhun pojat -niminen yritys, joka toimittaa elokuva- ja tv-tuotantoihin näyttelijöitä viranomaisten rooleihin.

– Olemme mukana myös eri produktioiden suunnittelussa ja opetamme näyttelijöille muun muassa aseen käyttöä. Ryhmässämme on niin entisiä kuin nykyisiäkin poliiseja ja ihmisiä, joilla on muun muassa puolustusvoimataustaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Karhun pojat -yrityksen lisäksi Orpana pyörittää hunajabisnestä yhdessä ystävänsä kanssa.

– Se on hieman spesiaalimpi harrastus. Meillä on mehiläistarhat, jossa teemme lähituotettua hunajaa, Orpana paljastaa.

Muita tärkeitä harrastuksia Orpanalle ovat metsästys ja avantouinti. Näyttelijä käy kesät talvet uimassa lähes päivittäin.

– Tykkään vapaa-ajallani liikkua luonnossa, se on rentouttavaa puuhaa.

– Avantouinti on viime vuosina noussut suureksi buumiksi suomalaisten keskuudessa. Myös minä olen onnekseni löytänyt kyseisen harrastuksen pariin. Suosittelen sitä lämpimästi kaikille, Orpana kiteyttää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Esko Kovero avautuu yksityiskohdista Salatut elämät -sarjan kulissien takaa – ”Hitto se olisi hirveää”

Salatut elämät -tähti Raimo Grönberg muistelee pikkutuhmien kohtausten kuvaamista: ”Siviilissä mummot alkoivat iskeä silmää”