Näyttelijä Kiti Kokkonen nähdään elokuun lopussa MTV3-kanavalla alkavassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Hänen valmentajanaan toimii tanssinopettaja Marko Keränen.

Kiti odottaa, että hänen kuntonsa pääsee kasvamaan kisan aikana.

– Minulla on todella huono kunto. Kun pääsin aikoinaan Ylioppilasteatteriin, kuntoni nousi, koska se oli osa koulutusta. En ole koskaan ollut itsenäinen urheilija, vaan olen ollut tuuriurheilija- ja liikkuja. Olen puuhakas ihminen, etten makoile sohvalla. Ihanaa kohottaa omaa kuntoa tanssimalla, Kiti pohtii Metropolille.

– Kitillä on joraajan rytmi. Nyt hän on näyttänyt tanssitaitojaan jo sosiaalisen median puolella. Sitä tullaan varmasti hyödyntämään ja kunto kasvaa treenatessa. Se on varmasti se isoin haaste, sillä Kiti on keskittynyt keramiikkaan kuntosalilla treenaamisen sijaan, Marko pohtii. 

Kuva: MTV3

Marko uskoo treenaamisen pitävän heidät sen verran kiireisenä, ettei Kiti ehdi stressaamaan ja murehtimaan suorista lähetyksistä.

– Kiire pitää pään kylmänä ja mielen nöyränä.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelma alkaa sunnuntaina 29.8. 

Lue myös:

Vappu Pimiä koki hurjan yllätyksen suorassa TTK-lähetyksessä – juontajia piinannut kauhuhahmo paljastui: ”Jumaliste muija!”

TTK-valmentaja Ansku Bergström poseeraa alasti: ”Minulla on voimakkaat lihakset ja pitkät raajat”