Kohusarja Naked Attraction rantautuu Suomeen – tosirakkautta etsitään nyt täysin alasti!

Isossa-Britanniassa valtavan menestyksen saavuttanut ja kohua herättänyt ohjelma Naked Attraction rantautuu pian Suomeen. Ohjelman juontaa Sex Tape Suomi -ohjelmasta tuttu erityistason seksuaaliterapeutti Marja Kihlström.

Ohjelmassa etsitään tosirakkautta käänteisessä järjestyksessä. Sinkut tapaavat toisensa ensin täysin alasti ja vasta tämän jälkeen he tapaavat ensitreffeillä pukeutuneina. Yhteensä kymmenen päähenkilöä etsii tosirakkautta neljän tarkasti valitun ehdokkaan joukosta.

– Lähdin itse mukaan, koska näen työssäni päivittäin ihmisten kamppailun kehonkuvan kanssa. Tämä ohjelma tuntui tarpeelliselta vastavoimalta antamaan meille jokaiselle lupa olla sitä mitä olemme, kertoo Marja Kihlström.

Kihlströmin mukaan ohjelma ravistelee katsojaa pohtimaan kehojen moninaisuutta ja avaa mahdollisuuden laajempaan keskusteluun ulkonäköpaineista.

Suoratoistopalvelu Dplayn tiedotteessa kerrotaan, että hätkähdyttävän ensiasetelman takaa kuoriutuu myös syvempiä teemoja: Millä perusteella valitsemme kumppanin, kun emme saa persoonavinkkejä vaatetuksesta? Entä mitä ajattelemme vetovoimasta, kun valintakriteerinä on vain ja ainoastaan toisen keho?

Naked Attraction Suomi nähdään suoratoistopalvelu Dplayssa joulukuussa 2020 ja haku sarjaan on parhaillaan käynnissä tuotantoyhtiö Moskito Televisionin nettisivuilla.

Lue myös:

Oho! Sami Kuronen ja Ilkka Ihamäki julkaisevat erotiikkateemaisen satukirjan

Playboy-missi Erika Helin julkaisi eroottisen seinäkalenterin – ”Upeita ja tunnelmallisia kuvia vuoden jokaiselle päivälle”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.