Toimittaja Sanna Kiiski tekee yllättävän paluun televisioon MTV:n suositussa Aarrepaja-ohjelmassa. Kiiski on ollut viime aikoina otsikoissa mielenterveysongelmien ja häneen kohdistuvien petosepäilyjen takia.

Taustaa: IS: Sanna Kiiski paljastaa totuuden rikosepäilyjen takaa – toimi maniasumussa: ”Kaikki ihmiset olivat vihaisia”

Aarrepaja-ohjelman viimeisessä jaksossa Kiiski tuo korjattavaksi isoisänsä Rudolfin vanhan taskukellon. Kalastajana toiminut Rudolf asui Suursaaressa ja salakuljetti myös viinaa. Taskukello on yksi niistä esineistä, jonka isoisä otti mukaansa paetessaan saaresta, kun Neuvostoliitto miehitti sen vuonna 1939.

– Kello on merkityksellinen, koska sieltä saaresta ei paljoa mukaan saanut, kun joutui lähtemään. Tämä on yksi niistä tavaroista, joka on kulkenut mukana, Kiiski kertoo.

Taskukello on vuosien saatossa kolhiintunut ja sen lasi on mennyt rikki, mutta koneisto on jopa hämmästyttävän hyvässä kunnossa. Tulevaisuudessa kello periytyy Kiisken pojalle, joka odottaa sen korjausta innolla.

– Hän on suunnitellut, että aikoo käyttää taskukelloa aikuisena ahkerasti.

Aarrepajan ensimmäisen kauden viimeinen jakso torstaina MTV3-kanavalla kello 20 sekä mtv-palvelussa ja CMoressa.

Lue myös:

IL: Petoksesta epäilty Sanna Kiiski kertoo avoimesti romahduksestaan – ”Itsetuhoisuus on tosi vahva edelleen”

Seiska: Sanna Kiiski epäiltynä törkeästä petoksesta – rikoshyöty kymmeniä tuhansia euroja