Marja Pyykkö ja Pamela Tola ohjaavat tunteita herättävän trillerin Elisa Viihteelle – pääosassa nuori näyttelijälupaus

Elisa Viihteen tuorein alkuperäissarjajulkistus on psykologinen trilleri Mädät omenat. Se tulee katsottavaksi Elisa Viihde Viaplayhin ensi vuonna.

Sarjan ohjaavat Marja Pyykkö ja Pamela Tola. Pääsosissa näyttelevät näyttelijälupaus Satu Tuuli Karhu, Armi Toivanen ja Santeri Kinnunen.

– Mädät omenat on hyvin omaperäinen ja vahvoja tunteita herättävä sarja, josta olemme todella ylpeitä. On ollut erittäin innostavaa päästä tekemään tätä kahden lahjakkaan ohjaajan kanssa ja herättämään Mia Ylösen ja kumppaneiden loistava käsikirjoitus eloon, kommentoi sarjan kehittäjä ja vastaava tuottaja Roope Lehtinen.

Mädät omenat -trilleri sijoittuu 1970-luvun Suomeen, jossa patriarkaalisen yhteiskunnan normeja uhmaavat naiset leimautuvat herkästi ”mädiksi omenoiksi”.

Sarjassa opiskelija-aktivisti Onerva (Satu Tuuli Karhu) lähetetään vasten tahtoaan hoitoon syrjäisellä saarella sijaitsevaan mielisairaalaan. Aggressiiviseksi ja hysteeriseksi diagnosoitu Onerva alkaa kuitenkin pian epäillä, että tohtori Lundstenin (Santeri Kinnunen) määräämissä hoidoissa on jotain outoa. Ovatko potilaat todella sairaita, vai ovatko he vain ”hankalia naisia”, jotka yhteiskunta haluaa korjata sopimaan ajan normeihin ja naiskuvaan?

Sarjan on Elisa Viihteelle tuottanut Fire Monkey Productions Oy ja sen kansainvälisestä levityksestä vastaa Lagardère Studios. Sarja on tuotettu yhteistyössä Suomen elokuvasäätiön ja Nelonen Median kanssa.

Lähde: Lehdistötiedote, epressi


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.