Venla-gaalassa Vuoden esiintyjäksi palkittu suosikkimeteorologi ja Puoli seitsemän -ohjelman juontaja Anniina Valtonen julkaisi maanantaina seuraajiensa iloksi ja heidän pyynnöstään kuvan pitkistä hiuksistaan. Instagram-tililleen julkaisemassa kuvassa Anniinalla on pitkät vaaleat kiharat hiukset.

– Tässä alkaneen viikon iloksi arkistojen aarteita. Multa pyydettiin todistusaineistoa pitkistä hiuksista. Tässä hiukseni pisimmillään vuonna 2014. En ole katunut niiden leikkaamista kertaakaan! Anniina kirjoittaa.

Hiukset ovat herättäneet keskustelua seuraajissa ja moni on kirjoittanut pitkien hiuksien sopineen Anniinalle. Useampi on kuitenkin myös sitä mieltä, että lyhyet hiukset sopivat meteorologille paremmin.

– Pitkätkin hiukset ovat oikein näyttävät mutta kyllä dynaaminen kokonaisuus on parempi lyhyillä hiuksille, yksi kirjoittaa

– Sopii sulle pitkätkin hiukset! Miksi et ole niitä enää kaivannut? toinen kysyy

– Lyhyet ovat sun juttusi! kolmas kirjoittaa

Anniina on julkaissut aikaisemmin Instagram-tilillään saamiaan katsojapalautteita. Julkaisussa hän kirjoittaa, kuinka häntä on kutsuttu muun muassa teennäiseksi virnistelijäksi ja ärsyttävän tekopirteäksi.

– Jokaisella on oikeus mielipiteeseen, mutta vaatii taitoa osata käyttäytyä ja pitää tarvittaessa mölyt mahassa. Olemme kaikki erilaisia ja pidämme eri asioista. Kaikkia ei voi miellyttää, eikä kaikkia tarvitse edes yrittää miellyttää. Tärkeintä, että on itse tyytyväinen itseensä, Anniina kirjoittaa.

Lue myös:

Anniina Valtonen julkaisi saamansa törkypalautteen – antoi tyhjentävän vastauksen: ”Miettikää…”

Meteorologi Anniina Valtonen juontajaksi suosikkiohjelmaan – ”Onhan tämä ihan mielettömän siistiä!”