Pahamaineisesta Salatut elämät -roolihahmostaan Aarosta tunnettu näyttelijä Teemu Lehtilä joutui muutama vuosi sitten erikoiseen tilanteeseen faniensa kanssa. 

Kyseessä oli alkuvuodesta 2019 järjestetty Salatut elämät 20 vuotta -juhlaristeily Viking Linella. 

– Laiva oli lastattu täyteen vannoutuneita sarjan ystäviä. Lähdimme viikonlopun risteilylle Ruotsiin yli 2000 tosifanin kanssa, Lehtilä kertoo Metropolille. 

– Siellä me olimme suljetussa tilassa, kaikki yhdessä. Se oli aivan ylittämätön kokemus, eikä sellaista varmasti enää koskaan tule, hän jatkaa. 

Kuva: AOP

Lehtilä kertoo risteilyn sujuneen muuten mukavissa merkeissä, mutta hän myöntää, että välillä fanien määrä ja innokkuus tuntui hieman tukalalta. 

– Arvasin, että risteily tulisi olemaan kuumottava tilanne. Mutta kyllä se pääsi yllättämään, että kuinka kuumottava. Siellä todella käytiin iholle, Lehtilä paljastaa. 

– Jos piti kävellä 20 metrin matka, siinä saattoi kestää 15 minuuttia, näyttelijä naurahtaa. 

“Kuumottavalla” Lehtilä ei kuitenkaan tarkoita, että kokemus olisi ollut negatiivinen. Hän vain hämmästyi siitä, millaisella intensiteetillä ihmiset suhtautuivat Salkkareihin.

Lehtilä painottaa, että hänen mielestään oli äärimmäisen hienoa nähdä, kuinka merkittävä asia Salkkarit suomalaisille on. 

– Olihan se upeaa huomata, että sarja herättää noin paljon tuntemuksia. Monet fanit osasivat jopa repliikit ulkoa. Hienoa tuollainen omistautuminen on, Lehtilä hymyilee.

Lue myös:

Esko Kovero joutui tiukan haasteen eteen Salatut elämät -sarjan kuvauksissa: ”Me olimme pakotettuja tähän järjestelyyn”

Johanna Ruonala paljastaa, kuinka onnistui nappaamaan halutun Salkkarit-roolin – ”Tuntui, että lahjat menivät hukkaan”

Pete Lattu ei tunnista itseään vanhoista Salkkarit-jaksoista – ”Olimme niin pieniä ja naiiveja”