Näyttelijä Tuuli Mattila on tullut suurelle yleisölle tunnetuksi Salatut elämät -sarjasta, jossa hän näyttelee Susu-nimistä hahmoa.

Mattila kertoo saavansa sosiaalisen median välityksellä runsaasti viestejä sarjan katsojilta. Näyttelijä kuvailee viestien olevan ”hyvin kirjavia”, tarkoittaen sitä, että kaikki palaute ei ole ollut kovinkaan positiivista – tai edes rakentavaa.

– Siellä on sellaisia viestejä, joissa hehkutetaan, että oletpa ihana. Mutta sitten tulee myös sellaisia, joissa kutsutaan huoraksi, Mattila toteaa Metropolille.

Huorittelukommenttien yhteydessä on Mattilaa kehotettu valitsemaan kahden Salkkarit-hahmon välillä, Mikin ja Akin. Mikin roolia näyttelee Salkkareissa Konsta Hietanen ja Akia Sami Uotila.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Mattila kertoo ymmärtävänsä, etteivät kaikki ihmiset aina osaa erottaa Salkkareita ja todellisuutta toisistaan. Tästä syystä hän ei ota huorittelua itseensä.

– Eihän se tietenkään mukavalta tunnu saada alatyylisiä kommentteja. Mutta ajattelen vain, että sellaiset viestit kertovat enemmän kirjoittajasta itsestään kuin minusta, Mattila painottaa.

– Hänellä on ehkä mennyt todellisuus hieman sekaisin, hän lisää.

Lue myös:

Vuosi sitten Salkkarit-tähti Axel Milliam tunsi olonsa yksinäiseksi – sitten miehen elämä muuttui kertaheitolla: ”Ei yhtään huonoa päivää”

Salatut elämät -näyttelijä Teemu Lehtilä avautuu kuumottavimmasta fanikohtaamisestaan – “Todella käytiin iholle”