Toimittaja Maria Veitola vierailee pääministeri Sanna Marinin luona Kesärannassa tuoreessa Yökylässä Maria Veitola -ohjelman jaksossa.

Marin kertoo ohjelmassa pakkomielteisestä käyttäytymisestään, joka liittyy muun muassa siivoamiseen ja urheiluun. Pääministeri muistelee raskasta hetkeä, kun hän alle 20-vuotiaana sairastui burn outiin.

Liika urheileminen johti Marinin ylikuntoon. Hänen mukaansa hänellä oli kolmet tanssitreenit viikossa, joiden lisäksi hän pyöräili päivittäin lähes 30 kilometriä lukioon ja takaisin ja treeneihin.

– Tein lisäksi kaksi juoksulenkkiä päivässä ja kerran viikossa yhden puolimaratonin enkä pitänyt lepopäiviä, Marin luettelee ohjelmassa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV

Lopulta Marin romahti totaalisesti.

– Yhtenä päivänä vain heräsin enkä jaksanut tehdä enää mitään. Se oli hirveää… totaaliromahdus, hän avaa.

Romahduksen jälkeen Marin piti 15 vuoden tauon kaikesta urheilusta. Nyt hän on löytänyt urheilun ilon takaisin, ja Marinin Instagram-seuraajat ovatkin pistäneet merkille pääministerin tekevän pitkiä juoksulenkkejä.

Yökylässä Maria Veitola torstaisin MTV3-kanavalla klo 21.00.

Lue myös:

Pääministeri Sanna Marin avautuu Maria Veitolalle pakkomielteestään – ”Koen syyllisyyttä ja häpeää”

Sanna Ukkola paljastaa yhden koko kansan tunteman vieraan, joka ei ole suostunut hänen haastateltavakseen – ”Toivoisin, että hän tulisi”