The Giant Leap -yhtyeestä tuttu Sebastian Rejman teki muutama vuosi sitten näyttävän uravaihdoksen, kun vaihtoi musiikkihommat näyttelemiseen. Hänet on nähty jo useamman vuoden ajan suositussa Syke-sarjassa, minkä lisäksi hänet on nähty valkokankaalla useissa eri rooleissa.

TAUSTAA: Sebastian Rejman myöntää, että yksi asia Syke-sarjan kuvauksissa tuottaa hänelle erityisesti tuskaa

– Olen kiitollinen, että sain aikoinaan Maarit Lallin ohjaaman Kuudes kerta -elokuvan kautta mahdollisuuden päästä tekemään töitä näyttelijänä. Sen jälkeen asioita on ruvennut tapahtumaan. Rakastan näyttelemistä, joten on hienoa, että olen työllistynyt tällä alalla, Sebastin Rejman kertoo Metropolille.

Sebastian elää avoliitossa näyttelijä Iina Kuustosen kanssa. Pariskunnalla on kaksi pientä lasta,  vuoden 2016 syyskuussa syntynyt poika ja tammikuussa 2019 syntynyt tytär.

Sebastian myöntää, että kahden näyttelijän arki on jatkuvaa aikatauluttamisesta.

– Totta kai kahden näyttelijän arjessa on omat haasteensa, koska työaikataulut ovat mitä sattuu. Tähän asti arki on sujunut välillä enemmän sovussa ja välillä taas vähemmän. Kaikesta on selvitty ja kaikki on vielä hengissä, Sebastian naurahtaa.

– Kyse on siitä, että osaamme aikatauluttaa arkemme. Onneksi on päiväkoteja, lastenhoitajia ja isovanhempia. Lapset ovat aloittaneet päiväkodissa käymisen, Sebastian jatkaa.

Iinan rooli mullisti arjen

Sebastianin puoliso Iina Kuustonen kuvasi hiljattain syksyllä 2022 ensi-iltaan tulevan Punttikomedia-elokuvan. Iina nähdään elokuvassa kirjanhoitajana, joka päätyy bikini fitness -urheilijaksi.

Iinan kuvauksiin valmistautuminen vaikutti koko perheeseen.

– Se vaikutti erityisesti jääkaappimme sisältöön. Yhdessä vaiheessa pyrimme syömään samaa ruokaa, ettei koko perheelle tarvitsisi tehdä eri ruokia. Sanotaan, että se vaihe elämässämme oli hyvin kiireistä aikaa koko perheellemme.

Sebastian uskoo, että hän olisi valmis tekemään roolia varten itsekin isoja ulkoisia muutoksia.

– Totta kai olisin valmis tekemään, jos rooli sitä vaatii uskottavuuden takia. Kumpikin ääripää kiinnostaisi ja voisi olla superhauskaa, Sebastian pohtii.

– Ulkoisen muutoksen tekeminen on samaan aikaan mielenkiintoista, mutta varmasti myös raskasta. Itseni kannalta olisi kiva tehdä rooli, jossa voisin treenata itseni mieluummin hyvään kuntoon kuin lihottaa 40 kiloa. Sieltä alas tuleminen on hankalampaa.

Myös Iina on näytellyt Syke-sarjassa, jonka yksi keskeisistä näyttelijöistä Sebastian Rejman on nykyään. Iina ja Sebastian näyttelivät sarjassa saman aikaisesti hetken aikaa.

– Meidän tarinamme eivät kohdanneet sarjassa, joka oli mahtavaa lastenhoidollisista syistä. Meillä oli sama työpaikka, mutta meidän ei tarvinnut olla samaan aikaan kuvauksissa.

Iina ja Sebastian ovat olleet jo pitkään kihloissa, mutta naimisiin pariskunta ei ole ennättänyt.

– Emme ole ehtineet keskustelemaan häistä, Sebastian toteaa.

Lue myös:

Iina Kuustonen paljastaa, mitä Syke-rooli on häneltä vaatinut – avautuu yllättävästä yksityiskohdasta!

Iina Kuustonen avautuu haasteistaan Punttikomedia-elokuvan näyttelijän kanssa – ”Hän saa pudotettua minut yhdellä katseella”