Selviytyjät Suomi -kilpailun julkisuudesta tutut kisaajat ovat palanneet kotiin lähes kuuden viikon kuvausten jälkeen. Tiistai-iltana moni kisaaja päivitti seuraajilleen oman sosiaalisen mediansa kertoakseen kuulumisiaan ja paluusta Suomeen.

Instagramiin ilmestyi iloisia päivityksiä muun muassa Big Brother voittaja Jasmiina Yildiziltä, Vuoden 2021 Miss Suomi Essi Unkurilta ja mediapersoona Niko Saariselta. Seuraajiaan ilahduttivat myös Big Brother kisaaja Helmeri Pirinen.

Jasmiina Yildiz kertoo Instagram tarinoissaan, kuinka erikoista on jälleen päivittää sosiaalista mediaa ja kuinka hän tuntee olevansa kuin kuusta pudonnut.

– Mä kävin selviytymässä! hän kirjoittaa videon tarinaan

– Mä haluun vähän juhlimaan ja tekemään kaikkee, kiva olla takaisin! Jasmiina iloitsee.

Kuva: Nelonen

Essi Unkuri julkaisi Instagramiin kuvasarjan, jossa hän hymyilee iloisesti. Kuvista ei voi olla huomaamatta Essin upeaa rusketusta. Hän kirjoittaa kuvan yhteyteen, että toivoisi pystyvänsä kertomaan kokemuksestaan ja matkastaan lyhyesti. Hän kiteyttää, että on kiitollinen matkasta ja ihmisistä, joihin sai tutustua.

– Yksi elämäni rankimmista ja samalla parhaista kokemuksista, joka antoi paljon enemmän, kuin mitä osasin edes kuvitella, Essi kirjoittaa

Helmeri Pirinen iloitsi paluustaan Suomeen yhdessä puolisonsa niin ikään Big Brotherista tunnetun Anu Puumalaisen kanssa. Hän julkaisi aurinkoisen kuvan Instagramiin tiistaina.

– Huh! En voi sanoin kuvailla kuinka mahtavalta tuntuu olla Suomessa ja rakkaan perheen kanssa, Helmeri iloitsee

Hän kertoo, että päivään on mahtunut kevätjuhlaa, hyvää ruokaa ja rakkautta.

Useammasta tosi-tv-ohjelmasta tunnettu Niko Saarinen päivitti niin ikään oman Instagram-tilinsä ja iloitsi ensimmäisestä kahvikupista.

– Eka kahvi on aina eka kahvi, Niko kirjoittaa.

Nikon seuraajien huomio kiinnittyi kahvikupin sijaan miehen kasvoille kasvaneeseen partaan.

– Kyllä on komea parta, yksi kirjoittaa

– Sängen pituudesta vois veikkaa, et pitkälle pötkit skabassa, toinen seuraaja kommentoi.

Lue lisää:

Uusi Selviytyjät Suomi -kausi kuvataan Malesiassa – vastakkain asettuvat konkarit ja tulokkaat!

Sara Sieppi antoi kieltävän päätöksen television suosikkiohjelmalle – ”Tästä kaudesta oli äärimmäisen vaikea kieltäytyä”