Tulevana sunnuntaina Selviytyjät Suomi -ohjelmassa koetaan tunteellisia hetkiä, kun kilpailijat saavat postia läheisiltään. Ensimmäisten joukossa kirjeensä avaa Shirly Karvinen, joka purskahtaa itkuun nähdessään keneltä kirje on.

– Voi aah, tää on siis kotoota, Shirly huokaa kyynelehtien.

Kirje on Shirlyn avopuolisolta Sannilta, jonka hoidossa myös Shirlyn Pena-koira viihtyy. Kyyneleitään pidättelevä Shirly lukee saamansa kirjeen ääneen muille leiriläisille.

– ”Moi Shirly. Oon ihan älyttömän ylpee susta. Sinne se vaan lähti ja suora leikkaus reilun kuukauden päähän, kun olet melkein finaaliporukassa. En osaa edes kuvitella, millainen matka siitä yli kuukauden takaisesta aamulennosta tähän hetkeen on ollut! Mutta haluan vaan sanoa, että ollaan täällä Penan kaa oltu susta joka päivä ylpeitä ja mietitty, mitenköhän sillä Shirlyllä siellä viidakossa menee”, Shirly lukee ääneen.

– ”Sussa on sellaista soturin määrätietoisuutta, voimaa ja auktoriteettia, millä meet, ja oot menny ennenkin vaikka mistä haasteista läpi. Samalla sussa on sellasta lempeyttä, herkkyyttä ja tunneälykkyyttä, mikä saa sun lähellä oleville turvallisen ja nähdyn olon. Oot kaiken kaikkiaan vaan aivan ihmeellinen tyyppi.”

Sanni kirjoittaa myös, että Shirlyn Pena-koira on villinä kesän tulosta, mutta kaipaa kovasti myös äitiään.

– ”Halataan sut puhki, kun se hetki vihdoin koittaa, mutta ennen sitä kaikki tsemppi ja voima vielä täältä vikaan puristukseen. Mä uskon suhun päällikkö, mee voittaa koko homma!” Sanni kirjoittaa rakkaalleen kannustavasti.

Shirly kertoo myöhemmin kameralle, että terveiset rakkaalta lämmittivät ja helpottivat koti-ikävää.

– Niin ihanaa lukea niitä. Tässä neljä viikkoa ja kaks päivää on ollut ihan sairas koti-ikävä ja vaikka täällä on tapahtunut kauheasti kaikkea ja tunteet menee ääripäästä toiseen, niin jotenkin on ihanaa saada pieni pala kotia ja tietää, että siellä on kaikki hyvin.

Selviytyjät Suomi Nelosella ja Ruudussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

Shirly Karvinen teki televisiossa paljastuksen seksielämästään – ”En vieläkään nauti siitä!”

Seiska: Sanni ja Shirly Karvinen ottivat uuden askeleen suhteessaan!