Tanssii tähtien kanssa -kisassa tanssit etenevät ja tanssijat vähenevät. Viime sunnuntaina kisasta tuli hieman yllättäen lähtö Katariina Kaitueelle, ja tänäkin viikonloppuna yksi tanssija on putoamisuhan alla.

Vedonlyöntiyhtiö Betssonin TTK-blogissa ihastellaan Benjamin Peltosta ja Signmark-Markoa.

– Kuin toistona aiemmille jaksoille Benjamin Peltosen ja Saanan rumba, kuten myös Signmark-Markon ja Anniinan paso doble, olivat upeita seurata ja vakuuttivat tuomarit. Benjamin pokkasi myös tämän kauden ensimmäisen yhdeksikön nostaen tanssinsa pisteet 25:een, mutta yleisöäänet yhteenlaskettuina Signmark ja Anniina nousivat jälleen koko jakson parhaaksi pariksi, blogissa kerrataan.

Hyvät otteet ovat olleet sen verran tasaisia, että Signmark-Marko ja Peltonen ovat nyt selvästi suurimpia suosikkeja koko kisan voittajaksi. Signmark-Markon voittokerroin on nyt vain 2.00, Peltosen 2.75. Listakolmosen, Sonja Kailassaaren, kerroin on 7.00.

Toisessa päässä vaikuttaa siltä, että seuraava putoaja tulee kolmikosta Alma Hätönen, Jaakko Loikkanen, Joel Harkimo.

– Tilanne on tasaväkinen: Sekä Alma Hätösen että Jaakko Loikkasen (molempien kerroin seuraavaksi putoajaksi 2.25) esiintymiset ovat jääneet vaisuiksi, eikä Joel Harkimokaan voi olla jatkostaan lainkaan varma (kerroin 2.75), blogissa sanotaan.

Lue koko blogiteksti tästä.