Alkukesästä erilaiset sosiaalisen median keskustelupalstat, kuten Jodel täyttyivät huhuista, joiden mukaan tosi-tv-tähti Sofia Belórf olisi suhteessa kanadalaisen jääkiekkoilijan kanssa. Nyt Belórf myöntää tuoreessa Sofian salaisuudet -ohjeman jaksossa tapailleensa kiekkotähteä hetken aikaa.

Belórf erosi keväällä entisestä kumppanistaan, liikemies Stefan Thermanista. Ohjelmassa Sofia paljastaa eron olleen hänelle rankka paikka.

– Jos joku vie minulta voimat, niin se on sydänsurut, Belórf toteaa jaksossa.

Eron jälkeen Sofia on halunnut nauttia rauhassa yksinolosta, minkä vuoksi hän on kieltäytynyt saamistaan trefipyynnöistä.

– Kaikki treffipyynnöt ovat osaltaan ihania, mutta ne myös hieman ahdistavat tässä kohtaa.

Eräs treffipyyntöjä ahkerasti Sofialle laittanut oli kanadalaiskiekkoilija, joka oli Suomessa jääkiekon MM-kisojen vuoksi. Sofia ei lähtenyt miehen kanssa treffeille, mutta suostui kuitenkin katsomaan pelaajan ottelun paikan päällä.

– Ahdisti todella paljon, että menisin kahdestaan hänen kanssaan jonnekin, Belórf avaa tilannetta.

Mukaan Sofian seuralaiseksi jääkiekko-otteluun lähti naisen pikkuveli.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lopulta Sofia päätyi viettämään iltaa kanadalaispelaajan ja tämän joukkuetovereiden kanssa julkisella paikalla. Tämä pistettiin välittömästi merkille myös sosiaalisessa mediassa, mikä sai Sofian tuskastumaan.

– Huomaisin heti, että ihmiset alkoivat katsomaan ja ottamaan kuvia. Saman tien Jodelissa oli, että minut on nähty jonkun Kanadan pelaajan kanssa, Belórf huokaisee.

Myöhemmin Belórf avautui lyhyestä tapailusuhteestaan ystävälleen Kelly Kalonjille.

– Olemme vielä jonkin verran tekemisissä, mutta ei, ei, ei… Se oli vain sellainen hauska juttu, Sofia summasi hänen ja kanadalaiskiekkoilijan välejä.

Kaksi uusinta Sofian salaisuudet -jaksoa tänään torstaina nähtävillä Discovery+-palvelussa.

Lue myös:

Sofia Belórfin ystävyyssuhde läheisen missiystävän kanssa ajautui ongelmiin – ”Tämä on todella harvinaista, että epäilen ketään omasta lähipiiristäni”

Sofia Belórfin isä paljastaa tv:ssä uhanneensa Niko Ranta-ahoa – ”Sanoin, että mikäli hän ei pysy kaukana sinusta…”